Baby sli by ste v 20.tt na koncert v tomto obdobi teraz? Pred Vianocami som nonstop pocuvali ako je kazdy v okoli chory, teraz to sice ustalo, ale predpokladam, ze stale je vela ludi co sa neciti dobre. Ide o koncert kde je vypredana hala cca 8500 miest, listky mame na sedenie. Vdaka.
Jasne ze išla. V 20tt mi bolo najlepšie za celé tehotenstvo, to som ani nevdela ze som tehotná, brucho malé, čiže kľudne. Ja som tak bola na svatbe a bolo super.
Ak sa bojíš chorôb, ochorieť sa dá hocikde. Obchod, MHD...
Pokiaľ sa ty cítiš dobre, tak určite šla. Ochorieť môžeš hocikde, kľudne aj len na nákupe v potravinách.
Nešla...v obchode či MHD sa len mihnes.nesediš dve hodiny vedľa človeka.ktory môže byť infekčný.
Nie. Dieta vsetko pocuje x hodin bez moznosti odist. A plus dav ludi, kde je isto niekto chory.
Jasné
Mas uz dieta? Ak nie, kludne chod, ked ochories, vylezis😂pokial mas, nesla by som, neriskovala by som dalsiu chorobu v mojom pripade
áno išla...
Jasne, ked nemas problemy tak preco nie
Jasne, ked budes sediet tak ta aspon nikto nebuchne, tiez som.bola, ked som cakala prveho, odvtedy sme nikde neboli :/
Ja som bola v nejakom cca 22tt na festival, hneď pod pódiom, niekoľko hodín. Poslednú kapelu som už sedela, to som nevládala, ale tak bolo už asi pol 2 ráno😁
Malý je zdravý a extrémne miluje hudbu, hudobné nástroje a tancovať. Nijak mu to neuškodilo. Ak sa cítiš dobre, bez problémov.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
O aký typ koncertu ide? Ak vázna hudba, tak áno.