Hladám tehuľky, ktoré majú mačku

ellyz
27. máj 2018

Hľadám tehotné mamičky, ktoré vedia, že tehotenstvo neznamená zbaviť sa zvierat, najmä mačiek, a boli by ochotné sa s mačkou či psíkom odfotiť.
Fotky by som použila na takú malú kampaň, do ktorej plánujem o vyjadrenie aj veterináov a lekárov, pretože mi vadí zbavovanie sa zvierat v očakávaní nového člena rodiny.
Pózovala by buď vaša mačka / pes, alebo mám k dispozícii jednu kludnú čierno-bielu mačku a sivého kocúra, a tiež asi 10 dní staré mačiatka.
Fotiť môžeme vonku, alebo v ateliéri, v Bratislave na Košickej 6. Ukážky z mojich tehotenských fotení nájdete tu: https://www.facebook.com/pg/Violet.graphics/pho...
a bližšie info na www.violet.graphics/foto

mijunik
27. máj 2018

@ellyz úžasný nápad. 🤗🤗 Sama som obe tehotenstvá strávila v prítomnosti mačičiek, ktoré boli aj v dome, aj vonku a gynekologička mi povedala, že len im nemám čistievať záchodík ja, ale manžel a že mám dodržiavať prísnejšiu hygienu. Inak, že mačičky nie sú riziko. Baletka (mačička) mi dokonca spávala na brušku. ☺️ Ona vlastne moju dcérku "vyležala". 😁

sunnytt
27. máj 2018

Super napad. Ja macku nemam a aj tak som mala toxo v tehu :( chvalabohu mam zdravu dceru. Ale viem ze to neni zo zvieratiek ale najviac z masa.. fotku budu urcite krasne

mijunik
27. máj 2018

@sunnytt ja mám informáciu, ze najviac zo zle umytej zeleniny. Každopádne, mačičky nie sú vinníčky, ale nedostatočné umytie zeleniny, rúk, možno mäsa... ☺️

uzanka16
27. máj 2018

Skvelý napad

kikidee
27. máj 2018

Super! Skoda ze si nezhanala kusok skor, ja by som rada zapozovala, aj s nasimi dvomi kocurmi☺️

janaka85
27. máj 2018

Vo farmárskej revue bola v januári aj reportáž o toxoplazme. https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13053/1474...

ellyz
autor
27. máj 2018

ďakujem za pozitívne reakcie. a neviete o niekom? jedna kočka sa mala fotiť v piatok, ale presunula to na neurčito :(

uzanka16
27. máj 2018

@ellyz dala som vás príspevok zdieľať na FB stránke čo je skupinka tehotenstvo atď.tak možno sa nejaká žena ozve,držím palce

ellyz
autor
27. máj 2018

@uzanka16 ďakujem

ellyz
autor
30. máj 2018

včera som fotila aspoň tehulku so psíkom, a vzniklo z toho toto 🙂

kubkovamama
30. máj 2018

@ellyz škoda,že som zďaleka..u nás tehotenstva prešli s buldockom,mopsom,mačka s maciatkami,slimaky,rybycky😁 nikdy by som nedala zvieratko preč kvôli tehotenstvu,je to nezmysel,treba iba zvýšiť hygienu a poctivo odcervovat.Labky na brusku su super pocit.😀Deti a pes(mačky,čokoľvek) patria k sebe,moje decká a psy sú najlepší kamoši,

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre