Ahojte, nemáte niekto skúsenosti s fotením v tehotenstve? Viete mi doporučiť nejakú dobrú fotografku z Nitry? Takú, s ktorou sa dobre pracuje a nie je extra drahá. Momentálne som v 29 tt a chcela by som sa dať s rodinkou odfotiť kým je ešte čas :D Ďakujem za každý koment 🙂
ja poznam fotografa co foti nadherne portrety nam fotil svadbu a je naozaj sikovny a nie je drahy.ak chces dam ti kontakt.
@monikamama chcela som skor asi zenu ale skus dat kontakt dakujem 🙂
Mňa fotila Slávka Zaujecová z lehoty určite nájdeš na facce ...stopercentná spokojnosť.Nám robila svadobné, tehotenské, prvé spoločné vianoce a prvé drobcove narodeniny.Ale neviem čo u teba znamená extra drahá...ja si ceny už nepamätám 😊.
A ak môžem poradiť v deň fotenia smer kaderník a aj vizáž to urobí dokonalý výsledok na fotky totiž aby boli dobré treba výraznejší make-up ako zvykneme nosiť, na tomto nešetrím, to raz budú spomienky v mojich zošuverených rukách 💓💓💓Ak by si nenašla kontakt kľudne IP a pošlem ti.
A ešte ma napadlo, nás fotila doma, podľa mňa krajšie ako ateliér aj keď u nás to ako v umeleckom ateliéri vyzerá 😊.Alebo ešte počkaj a vonku v prírode, kamoška má tiež prekrásne fotky v lese medzi papradím 🤗 , ju fotila kamoška s kvalitným foťákom, neboj ešte máš čas ja som sa fotila dva týždne pred termínom 😉
Ahoj 🙂 Ja ti mozem tiez odporucit moju kolegynu,ktora foti s manzelom a vacsinou fotia deticky,alebo rodinky spolu 🙂 na FB ich najdes ako King's Photography,ale dam ti aj kontakt do spravy,fotia exterierove aj interierove fotky podla zelania zakaznikov 🙂 cenovo su urcite dostupni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lenka15101510 ja som sa síce nebola fotiť tehotna, ale bola som s 5tyzdnovym bábätkom, neviem ako sa pani volá, ale má fotoatelier u Sandokana, bola s veľmi spokojná, veľmi milí prístup, boli sme sa potom fotiť keď mal malý aj pol roka a brala som aj moje krsniatko, mal vtedy 4roky, úžasný prístup k deťom, a krásne fotky, cena bola nad 25kusov fotiek cena jednej fotky 2eura...platili sme iba za fotky ziadne iné doplatky neboli