Epino z Aliexpress

19. feb 2021

Baby, existuje niečo ako epino/ aniball na aliexpresse. Nenašla som. Máte skúsenosti?

sirka9
19. feb 2021

neviem, ale s týmto by som asi zrovna nešetrila tak, že aliexpres. predsa len, neoverené, môže to byť nebezpečné - výroba, obsah škodlivých látok atď.

mattkapd
19. feb 2021

No takéto veci by som z Ali nikdy nekupovala.. To si radšej priplatím no na tomto by som nešetrila.. Aj keď ja zrovna niesom ani na tieto vecičky..

autor
19. feb 2021

@sirka9
@mattkapd rozmýšlam aj nad týmto. Mám tak pol na pol, že to bude cisarsky, čiže nemám chuť dávať do toho peniaze. Bazárove sa mi zdajú nechutné. Zvážim, či objednám čínsky, ak niekto bude mať tip.

isssabelll
19. feb 2021

Cinsky by som radsej nepouzivala, predsa..nie je to zrovna asi s europskou certifikaciou a riskovat,ze ublizim sebe alebo dietatu, co pri mechanizme fungovania tychto pomocok nie je az tak nepredstavitelne...to by som radsej asi necvicila vobec.

aurorastone
19. feb 2021

@sirka9 presne ja by som sa bála ze mi nejaký smejd strelí vo vnútri pri nafukovani 😵

mattkapd
19. feb 2021

Ja neviem nekupovala by som z bazáru ani z Ali.. Celkovo som si to nekupovala a nepoužívala.. Mne to príde divne si tam niečo nafukovat a bez kontrakcii tlačiť von.. Mala som 47kg keď som otehotnela.. Panva llt že mi dovolili rodiť normálne.. Malý 3370kg a ja bez nastrihu

lenkakravcova
19. feb 2021

@mattkapd Mne to pomohlo naučiť sa tlačiť. Na tretie zatlacenie bol malý vonku, dcéra na druhé. Porod posledná faza: 2 minúty.. Niektoré sa trápili aj vyše 20min.

lenkakravcova
19. feb 2021

Určite si kúp nový keď chceš ísť do toho.
Z Ali by som nekupoval a také veci. Nevieš z čoho to vyrobili, či je to kvalitne. Ak ti nedá výrobca certifikáty tak sa nedopatras.
A zase.. Až tak dahe to nie je. Radšej 20€ aniball ako týždne chodiť ako pripos*ata s 10stehmi a trápením sa..

autor
19. feb 2021

@lenkakravcova kde sa dá kúpiť za 20 €? Na oficiálnej stránke 56 + postovne a ešte gél. Ako pri rôznych výdavkoch to nie je tak strašné, ale dosť.

slamocka
19. feb 2021

Ak by si zohnala pouzity, nozes si kupit novy nahradny balonik, stoji 30 eur. Mozno ani bazarovy nie je zly, ak si ho vyvaris a budes pri kazdom pouziti pouzivat kondom. Z aliexpresu nic take nekupuj, ako baby pisu, nema to ziadnu certifikaciu... Akokokvek sa rozhodnes, balonik ti vrelo odporucam. Pri prvejj dcerke som to flakala, aj to tak dopadlo s rupturou 3. Stupna, pri druhej som poctivo cvicila a bolo to neporovnatelne lepsie. A ver mi 50 eur alebo akakolvek suma je pri takej intimnej zalezitosti ako je porod a mozne komplikacie s nim, najlepsia investicia ako mozes urobit. Ked povedia tlacit, je to uplne ine tlacenie, ked vies ako na to. Ja niekedy zavidim zenam po cisarskom, lebo aspon v mojom pripade to uz nikdy nebude take ako predtym. Drzim palce 🙂

lenkakravcova
20. feb 2021

Oj, máš pravdu. Ja keď som ho kupovala pred 5 rokmi tak stal menej. 🤔

evaachesa
20. feb 2021

Radšej žiadny ako z Aliexpresu niečo takéto 😱

dada0902
20. feb 2021

Tiež by som z takýchto stránok nekupovala bohvie cim to je napustene tu nemáš ani overené ci to bude dobre veľa x z Číny predávajú to a príde ti to a len kukas že čo to prišlo ze to není ako na obrázku ak si to chceš kúpiť ozaj tak odtiaľto aj keď dáš veľa ale keď chceš šetriť tak si to kúp z Číny pokiaľ sa ti cena viac ľúbi na zdraví sa nesetri

evaachesa
20. feb 2021

A pozerala si bazár tu na MK? Hneď mi niečo našlo.

evaachesa
20. feb 2021

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre