Ahoj tehulky a maminy cvičite v tehotenstve, alebo ste cvicili na fitlopte?
ahoj no spytam sa doktora ale uz som trochu na fitlpote cvicila.Nevies o nejakej stranke kde sa daju stiahnut videa napríklad aj to cvicenie na fitlpote 🙂
@marcelaaaa
Marcelka skus si najst nejake predporodne kurzy u vas, ja som tiez na jeden chodila, sice sa netykal cviceni ale velmi mi pomohol, Mojim pohybom pocas tehotenstva boli dlllhocizne prechadzy so psom, est v den porodu som sa nachodila kilometre 🙂
@marcelaaaa ahoj, daj si www.youtube.com a do vyhladavaca cvicenie pre tehotne..vyjde Ti viac videi
Ahoj Lucka ma to v plane si pozriet nieco v nitre ale laka ma najme joga a to viem ze v nr neni. tak si musim zvolit nejaku alternatívu 😀 to si dobra, ked este deň porodu si mala prechadzku 😉
Lin uz som nejaka videa pozerala na youtube ale viacej mi vyhovuju dlhsie podla ktorych mozem cvicit s precvicovatelom...Pred tym nez som bola tehotna tak som takto cvicila powerjogu ..Dvd krajci a valila som 😀
ahojte, vedel by mi niekto poradit, co mozem a co nemozem cvicit, ked sa snazime a po pripade, ked otehotniem? mam rada fitko, nechcem sa toho vzdat, ale urcite nechcem ohrozit 'snazenie' a uz vobec nie babatko ked otehotniem... dakujem za odpovede...
Ahojte buduce mamicky. 🙂 chodi niektora z Vas na cvicenie niekam do Nitry? Chcela by som niekam chodit, ale neviem kam Mozte mi nieco poradit? Dakujem
@marcelaaaa necvicim, ked som doblula, tak som zacala chodit so psom na dlhe prechadzky do prirody a teraz v tom teple sa ani cvicit neda🙂
@lenka2606 v zubnej klinike na párovciach býva poobede cvičenie pre mamičky. začínalo o 16:15 h aspoň ja som tak chodievala až do pôrodu do mája tohto roku. cvičilo sa každý pondelok a stredu. neviem ako to je cez prázdniny.
skús si zavolať na 0903 430 687 - p. Jahnátkovej a popýtaj sa.
@lenka2606 ahoj cvici sa v nr ako ti uz pisali na parovciach u p. jahnátkovej ale cez leto kondicne cvicenia nebyvaju iba predporodne priprava, zacina sa cvicit az od septembra. inak v nr sa cvici este joga pre tehotne niekde na mostnej. Volala som tej pani a pytala sa kolko to stoji na hodinu a ona vravela 4 eceka na hodku to sa mi zadalo celkom dost kedze som uz bola v 8 mesiaci a to by som si ani poriadne nezacvicila uz ..
@riela inak asik sme sa tam aj videli lebo ja som zacala chodit k jahnatkovej na kondicne od marca
@marcelaaaa videli, aj som ťa viezla raz domov 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj ja chodim na kurz predporodnej pripravy a tam cvicime aj na fitloptach. urcite sa ale najskor opytaj doktora ci mozes cvicit, pretoze by si si mohla cvicenim viac uskodit ako pomoct ak ti to doktor nedoporuci.