Ahojte kočky, chcem sa vás spýtať, či každá čo ste tu ste cvičili pre pôrodom?? Resp. či ste chodili na nejaké tie prípravy atď. Vďaka 🙂
@anicka246 Cvicenia pocas tehotenstva Ti velmi odporucam. Vidim, ze si v 34tt, cize za 6 tyzdnov mas termin porodu.Neviem, ci si chodila doteraz na nejake cvicenia. No ak by si zacala az teraz, odporucam predporodnu pripravu s porodnou asistentkou, ktora bude s tebou cvicit cvicenia zamerane na svalove partie, ktore budes potrebovat pri porode, nauci Ta spravne dychat pri porode. Vyhladaj si nieco urcite.Pojdes k porodu pripravena hlavne psychicky.
V nasom studiu taketo predporodne kurzy mame a su spojene aj s prednaskami na temu porod a vsetko co s nim suvisi.
Robime aj intenzivne kurzy pocas vikendu, tak keby si mala chut, spravit si este vylet do Bratislavy, radi Ta privitame.
Cvicenie pred porodom ma urcite velky vyznam a vyrazne zjednodusi porod. Najlepsie cvicit aj s aniballom. Da sa kupit na www.aniball-sk.sk
Ahojte,
rada by som sa vás opýtala, či náhodou nevie o nejakom kurze teda cvičení pre tehotné v Malackách alebo v okolí. Rozmýšľam aj o profylaktickej príprave avšak som našla zatiaľ len v Bratislave a nakoľko pracujem pri Malackách tak by som nerada chodila kvôli tomu do Bratislavy. Vopred díky za hocijakú odpoveď.
Ahojte, chodi niekto z ba sem? Mate s tymto cvicenim skusenosti?
http://centrumrafael.sk/cvicenie/gravitfit/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anicka246 ja som bola na predporodnom kurze, vrelo odporucam