Cvičenie pred pôrodom

anicka246
12. júl 2013

Ahojte kočky, chcem sa vás spýtať, či každá čo ste tu ste cvičili pre pôrodom?? Resp. či ste chodili na nejaké tie prípravy atď. Vďaka 🙂

sense
12. júl 2013

@anicka246 ja som bola na predporodnom kurze, vrelo odporucam

barbishkamiracle
24. júl 2013

@anicka246 Cvicenia pocas tehotenstva Ti velmi odporucam. Vidim, ze si v 34tt, cize za 6 tyzdnov mas termin porodu.Neviem, ci si chodila doteraz na nejake cvicenia. No ak by si zacala az teraz, odporucam predporodnu pripravu s porodnou asistentkou, ktora bude s tebou cvicit cvicenia zamerane na svalove partie, ktore budes potrebovat pri porode, nauci Ta spravne dychat pri porode. Vyhladaj si nieco urcite.Pojdes k porodu pripravena hlavne psychicky.
V nasom studiu taketo predporodne kurzy mame a su spojene aj s prednaskami na temu porod a vsetko co s nim suvisi.
Robime aj intenzivne kurzy pocas vikendu, tak keby si mala chut, spravit si este vylet do Bratislavy, radi Ta privitame.

surprice
5. dec 2014

Cvicenie pred porodom ma urcite velky vyznam a vyrazne zjednodusi porod. Najlepsie cvicit aj s aniballom. Da sa kupit na www.aniball-sk.sk

mariesue26
3. jan 2015

Ahojte,
rada by som sa vás opýtala, či náhodou nevie o nejakom kurze teda cvičení pre tehotné v Malackách alebo v okolí. Rozmýšľam aj o profylaktickej príprave avšak som našla zatiaľ len v Bratislave a nakoľko pracujem pri Malackách tak by som nerada chodila kvôli tomu do Bratislavy. Vopred díky za hocijakú odpoveď.

kvietok89
27. jan 2015

Ahojte, chodi niekto z ba sem? Mate s tymto cvicenim skusenosti?
http://centrumrafael.sk/cvicenie/gravitfit/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre