Caute baby kde chodite cviicit v tehotenstve okrem kurzov pani Janatkovej? Su v Nitre nejake specialne cvicenia na udrzanie vo forme? Co odporucate? Ake su ceny? Dakujem za vase skusenosti a postrehy! 🙂
@esstrella Dakuujem ale chcela som aj praktivcke skusenosti.....mas?
nemám 😔 počas môjho tehotenstva toho veľa na výber nebolo, ja som chodila pani Jahnatkovej, tak dúfam, že poradia iné mamičky.
@solnicka_nr Ahoj ,budete mat druhe babetko???
@zuzana.kusnirova Ano ale pssssst este je to strasne skoro.... 🙂 chcem cvicit a neviem kam......
@solnicka_nr Jeeeej tak gratulko 🙂)) neprezradíííím 😀 No tak to ti neporadim,ja som nechodila ☹
@solnicka_nr ozaj ved aj Mirka,co ste boli spolu na izbe je tehulka,ste sa dohodli že sa zase stretnete ?? 😀
ja som chodila k Jahnátkovej aj na cvičenie v pondelky a stredy, cvičili sme a fit loptách s porodnou sestričkou. Bolo to dobreee, pomáhalo mi to na kríže 🙂
aj ja som chodila k pani Jahnatkovej,,,bolo tam super...ako pise dzupinka :D
@zuzana.kusnirova Ja viem volali sme spolu..... 🙂 Ale ja som jej este nehovorila lebo to bolo moc cerstve......sak este aj je....... .) No sa sa smiala doma ze zas sa stretneme na izbe...... :D inak ja som rozmyslala ze odkial sa pozname....... :D :D :D
@solnicka_nr vždy sa platilo na mieste, vtedy to bol 2 eura.
Ahojte, vedeli by ste mi prosim odporucit nejaky kurz cvicenia pre tehotne? Na internete som toho nasla viac, ale neviem sa rozhodnut. Mate niektora nejaku ososbnu skusenost? Dakujem. 🙂
@silvika59 Ahoj, ja hladam presne to iste co ty:o) A co si nasla na internete, lebo ja skoro nic. Jedine len joga pre tehotne, ale to ma zatial nelaka. Hladala som aj nieco ako cvicenie vo vode, ale v NR ako keby zaspali dobu, proste nic. A ak aj nieco mozno je, tak to nie je na nete, co je tiez o nicom, lebo potom clovek nevie, ze su nejake aktivity...No hrozne. Clovek by aj nieco chcel pre seba urobit, ale nejako nema kde...:o)
@reddy13 Ahoj, no bohuzial som stale na tom rovnako, ze som nic co by ma naozaj zaujalo nenasla :( Co je smutne. Ja som uz uvazovala, ze by som sa teda dala na tu tehotensku jogu. Ale ako si vybrat? Nikde ziadne recenzie nic. :( A aj ked som nasla jednu telocvicnu, kde tu jogu robia, pozerala som cennik a kedy je cvicenie pre tehotne v programe a tam uz nic ohladom toho nebolo.... takze zatial cvicim trosku doma. asi si stiahnem z netu nejake cvicenie a budem cvicit doma pred tv 🙂
@silvika59 Cvicenie doma planujem aj ja, podlozka na cvicenie uz je, fit lopta tiez:o) Ja som chodievala pred tehotenstvom cvicit a baba, kt.nas viedla uz bola tehotna. Pocas tehotenstva cvicievala, takze vie toho kvantum, takze aj na toto sa tesim:o)No a samozrejme prechadzky, ak niekde zistim moznost aqua cvicenia, tak to urcite a mozno ta joga:o)Ak nieco normalne v NR objavim, urcite ti dam vediet:o)
Dakujem 🙂 To by bolo fajn. Na fit-lopte sa natahujem pravidelne. uz ma zacina bolievat chrbat. Ale mne uz vela casu na tehotenske cvicenie asi neostava, v januari rodim. Mam pocit, ze to strasne leti. Ty si v kolkatom tyzdni? Ja obcas chodievam do lesa na prechadzky. Zoberem Cyrila ( nas pes ) a ide sa. A poviem ti, uz sa mi stalo, ze aj z takej dlhsej prechadky som mala svalovicu 🙂 A teraz som jak na potvoru nachladnuta :(
@reddy13 Dakujem 🙂 To by bolo fajn. Na fit-lopte sa natahujem pravidelne. uz ma zacina bolievat chrbat. Ale mne uz vela casu na tehotenske cvicenie asi neostava, v januari rodim. Mam pocit, ze to strasne leti. Ty si v kolkatom tyzdni? Ja obcas chodievam do lesa na prechadzky. Zoberem Cyrila ( nas pes ) a ide sa. A poviem ti, uz sa mi stalo, ze aj z takej dlhsej prechadky som mala svalovicu 🙂 A teraz som jak na potvoru nachladnuta :(
@silvika59 :o) Dobre meno pre psika:o) No ja som teraz 11tyzden, takze este chcem pockat do 12 a potom pomaly zacat. Objavil sa u mna mensi hematom, mala som tento rok aj jeden MA, takze musim asi dost pozvolna, ale tesim sa, ak sa budem moct trochu hybat. A ked budem mat svalovicu, boze ako mi chyba:o)) Prechadzky su super. Nasla som aj nejaka videa na youtube, takze inspiracie je dost, len v realite, konkretne v NR tu toho dost chyba:o)Nadcha ma mrzi, ani sa necudujem, pocasie je vselijake, ale urcite to zvladnes. Drzim palce:o)
@reddy13 Dakujem.....sak cajikujem odusu 🙂 Tak to si v tych zaciatkoch.....drzim palce, aby bolo secko ok. Hlavne opatrne....tvoje telo ti samo povie, na co sa citi a na co nie. treba ho len pocuvat a hlavne nebrat si priklad od inych tehu. Kazda to znasa inak a kazde telo ine znesie. Ja som v prvom trimestri cvicila malo, lebo mi byvalo strasne zle....doslova som behala vracat dennodenne aj 8-11x a to aj vecer o 22-23 hod. pred spanim. Manzel ma velakrat ukladal do postele zelenu.....
Ahojte baby, začínate niektorá predtehu-prípravu u pani Jahnátkovej - teraz od 6.11.2013? Ako to je s akceptovaním potvrdenia z podobného kurzu u zamestnávateľa? Máte nejaké osobné skúsenosti..môj šéf je v tomto skôr nekompromisný....vdaka za každú odpoveď 🙂
Zdravím vás žienky. Ak by ste mali záujem, od januára sa cvičí s tehotnými už aj v posilke v N-Centre v ESPRII.. 😉
@trenerkaadka Wuaaaaaaaaaaaw, neveriiiiim:o) A o co konkretne ide? Nejake posilovacie cvicenia, alebo na baze natahovacky a dychove? A je to formou nejakych kurzov alebo individualne? Este by som poprosila, ako to je aj casovo?Vdaka:o)
@trenerkaadka by som poprosila viacej info 🙂 ďakujem
noo je to vo forme skupinovych cviceni, ale daju sa dohodnut aj osobne treningy - mame sikovneho trenera, ktory sa zaobera tehulkami.. 🙂 zastavte sa a uvidite.. neviem, ci sem mozem davat telefonne cisla alebo webove stranky, ak ano, mozem to som pripojit..
ja by som poprosila mi to poslať do spávy, ďakujem 🙂
@trenerkaadka správy 🙂
okii poslem vsetko do spravy 😉
@trenerkaadka mohla by som aj ja poprosiť info do správy o tom cvicení pre tehotné? v n-centre.. dakujem
@trenerkaadka o 14:00??? prečo tak skoro? ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skús pozrieť
http://www.albacentrum.sk/tehulky
http://www.aerobikarena.szm.com/
alebo sa popozeraj čo ponúkajú ostatné materské centrá, aerobikové centrá určite niečo nájdeš, čo ti bude vyhovovať 🙂 držím palce