Ahojte. Chodite niekam cvicit? Celkom rada by som sa rozhybala, idealne nejaka joga alebo cosi podobne. Viete poradit, kde? Idealne Petrzalka.
Dakujem.
Hmm, v Petrzalke neviem, chodim na "normalnu" jogu (ale na tu som chodila aj predtym) a niekedy len na gravid jogu ked som unavena. Odporucam toto: http://gravidjoga.sk/ ale dnes je ponuka fakt velka. Skus aj www.dys.sk alebo http://studiomiracle-new.webnode.sk/
Vacsinou je gravidjoga drahsia. Neviem preco ked je ovela jednoduchsia ako bezne hodiny jogy.
Kupaliska neviem. Plavaren Mokrohajska je otvorena ale funguje v dovolenkovom rezime (tusim v auguste len maly bazen, neoplati sa tlacit) a predpokladam, ze Pasienky budu otvorene ako vzdy.
aha: V termíne od 15.7.2013 do 18.8.2013 je plánovaná technologická odstávka 50m bazénu a posilňovne, z uvedeného dôvodu nebude 50m bazén a posilňovňa v prevádzke.
Takze aj tam asi ten vyukovy. August je blby mesiac na plavarne. Od septembra to bude lepsie. Aj Iuventa sa otvori.
@sonek dakujem za linky, prestudujem. Klasicka joga, pripadne powerjoga nie je skodliva pre tehotne? Tam sa dost pouzivaju brusne svaly. Ja som cvicila powerjogu tak raz tyzdenne pred tehotenstvom.
Toho plavania mi je luto, lebo ma to laka do studenej vody ako je takto hic 🙂
ahoj, cvicit sice nechodievam este, ale plavat zato ano 🙂 na matadorku, v senci, na kosariskach.... pokial si pred tehu nemala problemy s infekciami a mikozami, nevidim dovod, aby si aj v tehu nemohla chodit plavat. hlavne, ked su taketo horucavy. 🙂
@anglicanka1981
pokial si chodila na jogu pred tehotenstvom, nebude problem pokracovat, len treba dat vediet instruktorke a treba vediet, ktore asany by si nemala robit.. a zavisi aj v akom stadiu tehotenstva si. Pocas prveho trimestra som uplne normalne cvicila, teraz v 2. trimestri chodim na lahksie formy (nie powerjogu). Skus hatha alebo nejaku pre zaciatocnikov, tie nezvyknu byt tazke. A samozrejme, len pokial ta telo pusti. Predpokladam, ze o mesiac, ked budem v 30+ tyzdni, uz len na gravid budem chodit lebo brusko zacne trocha vadit pri niektorych asanach.
Ahoj ja sa tiez obzeram po dajakom cviceni pre tehotne v petrzalke.. zaujalo ma materske centrum Budatko na Budatinskej, tam ponukaju cvicenie aj kurzy... s jogou ti poradit neviem... a co sa plavania tyka tak ja chodievam na drazdiak, tam je voda cista, ja som dost nachylna na rozne mykozy ale odtial som nikdy nic nechytila
@luckamorka ja som sa na ten drazdiak zatial neodvazila, drahy tam chodi, ale smrdi vzdy rybacinou. Tiez som narazila na to Budatko a chystam sa im zavolat 🙂 Tak mozno sa tam aj stretneme.
Rada by som vam odporucila Maternitycare studio v centre Bratislavy. Fungujeme uz viac ako 8 rokov, momentalne k nam aj pocas leta chodi na cvicenie viac ako 100tehuliek. V ponuke najdete Gravid Jogu, Pilates, Fitlopty, Predporodne kurzy, prednasky, workshopy.
V ramci nasich skusenosti organizujeme v oktobri prvu uzasnu prednaskovu sobotu Maternitycare Saturday 2013 a budeme sa tesit,ked budete mat chut zucastnit sa 🙂
@sonek ahoj, co sa tyka ceny Gravid Jogy - my mame rozvnake ceny na vsetky cvicenia, okrem aquaprenatal...
Ak mas na mysli v porovnanie klasickej jogy a jogy pre tehotne, cena je vyssia predpokladam mensim poctom tehuliek na tehotenskych lekciach,ako na klasickych. Pridi sa pozriet k nam, na nase lekcie, radi ta privitame 🙂.
Tiez mame v ponuke aquaprenatal. Uz skoro rok cvicime v bazene hotela Devin****,mame tam zadarmo parking a cvicenie si tehulky chvalia.
akurat som vam poslala email ale na stranke nevidim 'volne miesta' pri kurze, o ktory mam zaujem (obedna gravid joga)
Keď som bola tehu, tak som chodila sem
http://www.v-fit.sk/Default.aspx?NavID=164 Bola som veľmi spokojná. Mimo tehu som tam chodila aj na pilates, cvičenie s fit- loptami a cvičenie pre zdravý chrbát. Je to na Gercenovej ulici. Môžem odporúčať.
@sonek mame 🙂.pokial tam nie je napisane obsadeny,je to volne este.
@lucikusik lektorky mozu byt fajn,ale priestory nemaju nahodou pivnicne? mam pocit,ze kamoska mi spominala,ze tam chodi na aerobic a jedine co je prekazalo bolo,ze chybalo denne svetlo. Ci mylim sa?
@barbishkamiracle áno, priestory sú v suteréne bez denného svetla. Mne osobne to vôbec neprekážalo. Pri večerných kurzoch je to asi jedno. Ja som na všetky tie kurzy chodila len k jednej lektorke, a tá je super 🙂
ahoj,´, ja som našla cvičenie na Fedinovej, tiež sa tam chcem prihlásiť, tak ešte nemám skúsenosti 🙂 http://www.joyzone.sk/cennik/cennik-kurzov
najlepsie cvivenie pre tehule je jednoznacne pani martiny didekovej-je to zaroven aj porodna asistentka takze clovek od fachu. je to zakazdym aj s prebratim nejakej temy k porodu. nieje to sice v petrzke ale pri apolo biznis centre. nechcem tu rovit reklamu ale v pripade zaujmu ip.
Ahojte. Tak som prestudovala vselico, ale najviac mi to vychadza asi na vas @barbishkamiracle
Chcela som nieco v Petrzalke, nech mozem prejst aj pesi, ale bud mi nevyhovuje cas alebo typ cvicenia. A ked uz mam ist autom, je asi jedno kam.
@lenyy to je cvicenie akoze si tam clovek zacvici, ci viac je to zamerane na tie prednasky? Lebo prave to ma odradilo v Joyzone. Ja si potrebujem oddychnut, fyzicky sa unavit a nie sa stresovat porodom, kym mam este troska casu 🙂
@dominikaba to centrum mam rada, chodila som tam pred tehu a bola som plne spokojna, len tie tehu cvicenia mi pripadaju podla popisu ,ze clovek si tam viac zadycha a pokeca si ako sa rozhybe. Ja skor hladam nieco aktivnejsie.
@anglicanka1981 hodina perfektne dynamickeho cvicenia pre tehule,nie joga a potom schvele prednasly od erudovaneho cloveka vedene stylom ze dievcata kladu otazky k danej "problematike" ktora sa v ten den rozobera,napr.prijem do nemocnice,alebo dychanie pri porode,samotny porod,sestonedelie atd. proste mne to dalo moc a najma ta pani je uzasna
Baby co ste z BA a chceli by ste zacat cvicit kuknite toto: http://www.golemclub.sk/central/news/cvicenie-p...
Treba zavolat na to cislo a zahlasit sa, ak sa nazbiera dost bab tak budu volat spat s terminom zacatia kurzu. Ja pojdem urcite 😉
@anglicanka1981 ahoj, kde si sa nakoniec prihlasila?
@suzi1617 baby,aká je tam cena? zatiaľ sa tam nehlásim, ešte mám chvíľu čas, ale nech viem, to miesto by bolo pre mňa ideálne. Díky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A este jedna otazka: chodite takto v lete niekam plavat? Viem, ze more je bezpecne, aj plavarne su OK, len neviem tie kupaliska a prirodne vody, asi nie. Je nejaka plavaren otvorena aj v lete?