Baby cvičíte nejak na prsia aby neovisli? Myslíte, že je možné tomu vôbec predísť? Ja si myslím, že ak áno, tak určite cvikmi, len čo som pozerala tak väčšina cvikov zaťažovala aj brušné svaly, no a to zas nechcem, lebo na začiatku som mala rizikové a chcem aby bábätko bolo v poriadku. To je najdôležitejšie, napriek tomu, stále mi záleží na tom, ako budem potom vyzerať a nechcem mať kozy po kolená, jak sa hovorí.. 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vek, gravitácia, tehotenstvo a dojčenie nie su často bez následkov. Niektorým ženám tieto ,,stavy,, neublížia a na niektorých nechaju stopy. Ideálny je tento cvik http://www.megaprsia.sk/cviky-na-prsia.p20.html stláčanie ruk oproti sebe. To ako budu prsia po tehotenstve a dojčení vyzerať je velmi individuálne, mne sa prsia zväčšili, naliali a samozrejme že aj potom splaskli...no, zazili už aj lepšie časy ale nie je to žiadna katastrofa. Doležitý je aj výber správnej podprsenky - žiadne handričky, hlavne pri väčších prsiach.