Cvičenie na chrbát pri krvácaní v 4. týždni

bb6
4. júl 2013

Ahojte dievčatá,

mám krvácanie v 4. týždni tehotenstva. Beriem duphaston a mám ležať. Mám však chronické problémy s chrbátom, a teraz ma už začína od ležania bolieť, hoci ležím len tretí deň. Bola som zvyknutá zaháňať bolesť cvičením, len teraz neviem, čo môžem. Máte niekto podonú skúsenosť ? Poradíte ?

domi1988
4. júl 2013

ja by som tu bolest asi radsej vydrzala a lezala ako pat penazi 🙂

aristka
4. júl 2013

@bb6 si zležaná a my čo máme chrbtice v hroznom stave to poznáme,určite poznáš cviky na chrbátik a skús si precvičovať len hornú časť chrbtice ,jemne nenásilne a ak by sa ti dalo skús si zohnať ,zapožičať niekde antidekubitárny madrac,nafukovací,ten ti chrbát odľahčí a sú také ktoré aj sami riadia,ktorá časť bude ako nafúknutá,ale spodok chrbáta nechaj v pokoji a vydrž to..

bb6
autor
4. júl 2013

Dakujem artistka, medzitym uz viem, ze babo nebude. Nestupa mi dost rychlo hladina hormonu hcg, takze mi spravia kyretaz.

Medzitym som dostala rady na bezpecne cviky od dvoch lekarov. Mne su uz teraz na nic, ale keby niekto potreboval, tak:

Lekar 1: kruzit v bedrovych klboch so skrcenymi kolenami, stahovat sedacie svaly (glutei), hocico v ramennych a clenkovych klboch, rotacie oboma skrcenymi kolenami nabok.

Lekar 2: cvicenie svalov koncatin a bez brusneho lisu (a ze lekar 1 vie lepsie).

aristka
4. júl 2013

@bb6 to je mi ľúto ,držkaj sa po kyrete si daj čas na zotavenie ...ja cvičím na chrbticu s fitloptou prv vo fitku roky a teraz doma a účinok zaručený....a do budúcna prajem krásne bábätko 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre