Vyhýbali ste sa v tehotenstve akciám? Napríklad deň obce, hody, koncert alebo aktuálne my sa chystáme do práteru, len neviem či je to dobrý nápad.
Ja som nechodila nikam, ale ja som bola na rizikovom, ozaj som musela lezat.
Keby mam bezproblemove tehotenstvo, tak by som normalne zila. Ale takym akciam, kde je hlava na hlave, tum by som sa vyhla.
Horúčavám,
bazénom a jedlám z lesných húb.
Vyhýbala som sa svokre 🤷♀️ inak som chodila všade kde mi to umožnila momentálna situácia a to ako som sa cítila🙂
ja som v tehotenstve, po prvych prelezanych mesiacoch s hrozbou zacinajuceho potratu, fungovala normalne. Bezny zivot, so zdravym rozumom. A pocuvala som sa. Ak som bola unavena, oddychla som si. Sportovala som inak. Davala som si hlavne pozor na stravu (toxo a listéria) ale inak normalka. Nechodila som na prilis hlucne akcie ani do tlacenky, ale aj preto, ze som bola unavena a nelakalo ma to.
Nicomu, je dine miesta mam, kde je nafajcene a proste to je vylozene nevhodne by som sa vyhla. Co je v Prater take zle neviem, ved tma iba chodis po vonku.
No veru, co ak ta tam niekde na tych hodoch hodia? 😆 nie, vazne. Vyhybaj sa horucavam, alkoholu a surovej bryndzi
Nicomu. Akcie som absolvovala normalne, chodila som na turistiku, na kavicku, attd.
A take ze prater a kolotoce, to nechodim ani ked som neni tehotna-neznasam to.
Na tobogány som už nešla a v práteri by som sa vyhla rýchlym kolotočom a takým, kde hrozia rôzne prudké trhnutia, brzdenia, či zrýchlenia. Čiže ak prater, tak nejaké vyhliadkové koleso, jazda na nejakom vláčiku a tak 🙂.
Kým ti je dobre tak všade kde sa da. Mne bolo na prd. A bolo aj tak že za celý mesiac som nikam nebola schopná isť. A bála som sa či vobec k dr zajdem.
Počas tehotenstva i materstva žijem čo najhodnotnejší spôsob života. Robím všetko, čo mi prináša radosť, všetko, čo robievam bežne. Nevidím žiadny dôvod zrazu sa zatvoriť do nejakej bubliny. Na to je život príliš krátky.
Vyhýbala som sa iba alkoholu 😃 som v 32tt ešte o dva týždne sa chystám na koncert. Akože ak niesi na rizikovom, neviem, prečo by si mala len ležať doma. Tehotenstvo nie je choroba a ak sa cítiš dobre, prečo nie. Mne to napr. veľmi pomáha
Ničomu 😆samozrejme nepijem, nefajčím..
Hlasná hudba mi nerobila dobre. A tiež ponocovanie.
Ozelela som v tehotenstve koncert Iron maiden. A to z dovodu, ze som uz bola v pokrocilom stadiu a mala som posledny trimester rizikovy. Inak nejake hody, dni obce a mensie koncerty ti ako mozu ublizit? Prater uplne v pohode, pokial sa citis ok. Akurat teda asi by som nesla na atrakcie, ktore sa rychle tocia a robia prudke pohyby - to kvoli tomu, ze moja hlava a zaludok by sa potom nevedeli dlhsie zosynchronizovat. Neviem ako v Pratri, ale v niektorych zabavnych parkoch maju pri popise atrakcii, ze nevhodne pre tehotne zeny (prave kvoli tomu rychlemu toceniu a prudkym pohybom).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Chodila som vsade, kde by som sla aj ako netehotna - jedine comu by som sa vyhla, by bol koncert, kde by bola tlacenka