Čítali ste časopisy pre tehotné?

suesanqa
17. feb 2014

Ahojte. Chcela by som sa opýtať či ste čítali alebo čítate nejaký časopis pre tehotné? Viem, že je toho veľa popísaného na internete o všeličom ale časopisy majú predsa niečo do seba ;) :D Za odpovede Vám pekne ďakujem 🙂

alcahelca
17. feb 2014

ahoj, ja som si pri prvom tehu najskôr prezrela viac druhov časopisov pre mamičky v obchode a nakoniec si do dnešného dňa objednávam Mama a ja 🙂

gregorko
17. feb 2014

jednoznacne mama a ja 🙂

katarina822
17. feb 2014

maminka. 😉

gabika7706
17. feb 2014

Dieťa

maribell
17. feb 2014

ja si vacsinou kupujem mama a ja 🙂

katuska169
17. feb 2014

jednoznacne mama a ja,ja uz 5rokov si preplatujem tento casopis 🙂 😉

zuzka38
17. feb 2014

Pri prvom Mama a ja, teraz ziadny.. Radsej citsm knihu na temu, co ma zaujima

mirus1311
17. feb 2014

mama a ja 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fuska
17. feb 2014

Mala som moznost porovnat Mama a ja, Mamina, a jednoznacne vyhrava DIETA.

elienka
17. feb 2014

ja som čítala Dieťa, potom som si ho aj na rok predplatila, ale keď sa mi malá narodila, tak som akosi na to nemala čas. Tak som predplatné neobnovila, teraz si všetko nájdem na nete

ivanakir
17. feb 2014

Ja som pri prvom mala na 2 roky predplatene mama a ja a bola som veeelmi spokojna. Pri druhom uz len niekedy som si kupila- na pravidelne citanie nebol cas😢😢😢. A aj tak som uz mala pocit, ze uz to viem!!!! 😜

marianka3
17. feb 2014

áno, mama a ja,

sakura77
17. feb 2014

ja vsetky...ale modry kon aj tak vitaziiii😀

rheia27
17. feb 2014

ano, maminka, mamina, mama a ja....najviac sa mi vtedy pacila maminka, ale objednavam mama a ja, to mi pride lepsie, ked babetko je na svete a rastie

euka210
17. feb 2014

ano, pocas prveho tehu, potom len ked som bola v nemocnici mi mm kupil 🙂

stanislavao
17. feb 2014

ja som si kupovavala pri prvom synovi Mama a ja. bol podla mna fajn. pri druhom som uz nekupovala nic, lebo sa mi to zdalo zbytocne. na internete je vsetko co v casopisoch a omnoho viac.

zara0201
17. feb 2014

Ked som raz v Mamine docitala, ze dieta sa pretaca najskor z brucha na chrbat, tak som casopisy zahodila a zacala verit prirodzenej intuicii.

tatiana1985
17. feb 2014

nie nekupujem ,,,vsetko je na nete 😉 A nehovorim o tomto fore, lebo tu ta niektore zeny len vystrasia, vydesia, poprehanaju 😉 😉

kikuleenka
17. feb 2014

Kolegovia mi predplatili Mama a ja, ale co ja viem, nenadchlo ma to nejako, ani ine taketo casopisy, myslim, ze su castokrat plne roznych bludov...ako pise @zara0201, lepsie je sa spolahnut na intuiciu 🙂

dankako
17. feb 2014

Ano citala som a aj citam...vylucne Mama a ja...tam je vsetko, co treba vediet... 🙂 😉

mimake
17. feb 2014

nie nekupovala som ani nekupujem, sem tam mi mama strci pred nos nejaky zaruceny clanok. Ja som ten typ cloveka ktory si nekupuje ZIADNE casopisy, neviem ktora herecka kedy rodi, ani co je momentalne in. Nepoznam najnovsie metody vychovy a nezaujimaju ma najnovsie vyskumy. Mam jednu zavislost a tou je tento MK ktoreho uroven je na bode mrazu ale je to fajn odreagovanie sa 😉 Ak nieco ozaj neviem spytam sa mami alebo sestry, ak nevedia odpoved ani ony alebo sa ich odpovede roznia spytam sa tu, popripade prevetram google. Casopisy plne reklam su tym poslednym za co by som vyhadzovala peniaze

sileta
17. feb 2014

Podľa mňa sú pre prvorodičku ,,mamičkovské" časopisy dobrá vec. Počas tehotenstva som čítala rôzne, ale teraz už len Mama a ja. Témy sú všade viacmenej tie isté, takže po čase (a vlastných skúsenostiach) už nových informácií veľa nie je. Určite treba brať niektoré info s nadhľadom, ale myslím, že časopis je predsa len dôveryhodnejší zdroj ako internet.

sense
17. feb 2014

casopis dieta a casopis mamina, priklanam sa ale k dietatu, casopis Mama a ja ma zaujal najmenej, ale to je len moj nazor...

emocia
17. feb 2014

Dievčatá, ktoré ste ešte nerodili a dumáte nad časopismi, tak vedzte prosím, že tisíckrát lepšie ako ktorýkoľvek časopis je pred pôrodom navštíviť zmysluplný kurz, ktorý vedú profesionálky – Predpôrodnú prípravu, kde sa zasvätene hovorí nielen o pôrode, ako prirodzene porodiť, ale aj o dojčení a tiež veľmi zasvätene, aké nástrahy na mamu a bábo číhajú už bezprostredne po pôrode, aké komplikácie z toho môžu vzniknúť a ako im predchádzať. Pri vyberaní kurzu je tiež dôleité posúdiť do akej miery budúcu maminu pripraví v oblasti narábania, opatery bábätka. A takisto či sa zmieňuje aj o tom, ako porozumieť dieťatku. To sú všetko kľúčové momenty vášho budúceho života s dieťaťom. O tomto žiadny časopis nemá šancu zmysluplne poučiť už len z podstaty časopisu. Z praxe s matkami opakovane konštatujem veľmi smutný fakt, že mamičky idú rodiť a majú v hlave do určitej miery "zmáknutý" pôrod, ale nevedia nič o dojčení... a čo ešte dieťatko potrebuje okrem prebaľovania, odgrgávania a papania. Alebo aj boli na kurze, ale nedostali použiteľné informácie... Je to niekedy ťažké pochopiť a mnohé mamičky mi to ja povedia, teda čosi v tom zymsle, že načo "riešila" donekonečna pôrod, keď porodila napokon za 4 (6, 3, 4... dosaďte si...) hodiny a bolo vybavené, ale že teraz sa tu celé týždne trápi s dojčením, neodstatkom mlieka, prebytkom mlieka, grckaním dieťatka, plačom dieťatka pred dojčením, po dojčení, neprisávaní sa dieťatka, strašnou bolesťou bradaviek, ustavičnou nespokojnosťou bábätka, vraj závislosťou na dojčení atd atp atp... je toho horzen veľa, čo riešim s matkami. Dievčatá milé, nenechajte sa zaskočiť a hľadajte relevantné poučenie a vhľad do toho, čo skutočne a naozaj potrebujete. Držím vám všetky prsty, čo mám (aj na nohách 🙂 a srdečne vás pozdravujem, laktačná poradkyňa Alena K. z BA

zuzka1008
17. feb 2014

Mama a dieťa

talula
17. feb 2014

mala som predplatene Dieta 🙂

sandrika1986
9. júl 2014

Pri prvom tehotenstve v roku 2008 som si kupovala časopisy Mama a ja , Dieťa 🙂

silvapokorna
31. máj 2015

Ja som v tej dobe žila už v Čechách a čítala som hlavne Betynku. Myslím, že by sa mohla dať zohnať aj na Slovensku, alebo vyriešiť formou predplatného. Aj teraz sa občas dostane do rúk a má stále aktuálne rady. A na Facebooku majú stránku a niektoré príspevky uverejňujú v časopise, čo je milé 🙂

luciaros
31. júl 2015

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre