Ak áno kam a ako je to s cenou? Máte skúsenosti s Danielou Jahnátkovou? Ďakujeeeem 🙂
@misuka05 chodila som k p. Jahnátkovej , ako poistenec VŠZP som doplácala 55 EUR, poistenci Dôvery a Unionu doplácali 20 EUR. chodila som tam tento rok, do mája. ja osobne som bola spokojná, rodila som síce cisárskym - mal byť naplánovaný, ale malá sa vypýtala na svet skôr ako ho naplánovali, takže tie prvé kontrakcie som predýchavala aj sa "pohupovala" podľa cvičení čo sme mali na príprave 🙂 .
Aj ja som platila ako riela... je fakt kola, vtipna a rtrpezluva... ochotna pomoct.najviac som sa tesika n kondicne cvika,co boli v pondelok.. hodinka cvicenia pre tehule pod dohladom ,parada a pokecas. Uz je to styri roky my sa stale stretavme... 🙂
K nej som chodila aj ja a velmi mi pomohla , takze odporcam rodila som prirodzenou cestou a je dobre vediet co ta caka a ako si pomoct ....cviky som cvicila aj doma porod som mala 6,5 hodinovy.... nejako 50 eur som platila v roku 2010 presne ako pise riela .......
ja este chodim 🙂 mam VSZP a platila som 55eur 🙂 p.Jahnatkova je super 🙂 vysvetli veci, ktore by si inak musela zhanat na nete.. a je fajn sa stretavat s inymi skoromaminami 🙂 ak by si vsak chcela chodit len na cvicenie, da sa aj to-byva v pondelok a v stredu a jedna hodina stoji 2eura 🙂 ale odporucam cely kurz.. mna caka este navsteva porodnice, starostlivost o novorodenca a dojcenie 🙂 a este posledna faza porodu-rodenie placenty 🙂 s nami chodi na vytycene hodiny aj tatino, tak sme sa spolu naucili-masirovat chrbat,klb,...v prvej dobe porodnej.. tancovanie a predychavanie kontrakcii a aj samotne tlacenie 🙂
ahoj misuka05 zistila si nieco viac ohladom cvicenia? ja som teraz na zaciatku 11tt a tiez nad tym rozmyslam...som uz presvedcena ze idem! ak si tam uz bola napis ako to prebiehalo a ako sa ti to pozdava! dik
mate prosím niekto kontakt na p. Jahnátkovu??
Ahojte o koľkej býva cvičenie pre tehotné v pondelok a v stredu? Môžem tam prísť bez objednania, alebo treba vopred zavolať? Ďakujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som chodila k p. Jahnatkovej,ide to aj cez poistovnu,ja som vo vseobecnej a platila som cca 20 eur. Neviem ako je to teraz (ja som chodila v r.2011)...Je velmi zlata,ale pri druhom by som uz nesla. Sice,neviem ako ine maminy co rodili normalne,ale ja som isla sekciou a mne to tym padom bolo na nic. Ale neviem,ci by som si spomenula na niektoru polohu,presny postup dychania a pod pri bolestiach...