Chodili ste ako tehuľky na cintorín?

15. máj 2024

Sk ste boli tehotne chodili ste na cintorin?
A ak sa vam narodilo babatko do akeho veku ste s nim nechodili na cintorin ?

h2
15. máj 2024

Tehotné nesmú na cintorín? Tak už som videla všeličo, ale tento konkrétny blud mi doteraz unikal. 😳

drobcek26l
15. máj 2024

Chodila som na cintorín ako tehotná a chodila som aj s malými deťmi aj s kočíkom.

evkamotka
15. máj 2024

Tehotná aj s babatkami v kociku aj so skolkarmi, stale chodime

really8
15. máj 2024

Kristova noho. Ako racionalne zmyslajuca osoba zijuca v 21st som chodila na cintorin uolne normalne ako napr do obchodu.
Mimochodom lifehack: kocikovanie na cintorine je super. Vacsinou je to rovinka, s porobenymi chodnikmi a je tam luxusne ticho.

jana_eyre_2
15. máj 2024

Áno, chodila som na cintorín tehotná, aj s deťmi aj kedykoľvek.. moja švagriná vždy keď jej syn šiel na cintorín mu dala cesnak do vačku, vraj sa to tak má.. ona ale aj červené šnúrky riešila a podobné veci, ja tieto povery nedrzim v hlave tak neviem čo sa ma či nemá.. proste idem tam kam práve chcem ísť..

avakona
15. máj 2024

Ked som bola tehotná,.tak mi zomrel otec. Na cintorín som rodila stále a chodím aj s babatkom. Je v poroadku 😃😃😃

martul
15. máj 2024

U nás pri vstupe do cintorína je len zákaz pre psov.

dota6
15. máj 2024

Bola som aj ako tehotná a potom aj s malou. Životné situácie sa totižto dejú bez ohľadu na náš stav.

natall113
15. máj 2024

Mňa by zaujímalo ako konkrétne by ti mala uškodiť návšteva cintorína

zuzanaete
15. máj 2024

Dokonca som bola aj na pohrebe. Mrtvi nam uz neublizia. Niet sa coho bat.

lienka.7
15. máj 2024

Aj ako tehotná, aj s babom v kociku. Je nejaký padny dôvod prečo nie?

terezka1947
15. máj 2024

Samozrejme,že áno

nyphadora
15. máj 2024

Ano chodila, aj na pohreb, aj s dieťaťom. Nevidim dôvod prečo nie.

martinmmartin
15. máj 2024

Cintorin mas vsade, aj pod postelou.....ludstvo je tu dost dlho na to aby uplne vsade niekto niekedy bol pochovany.

luga_luga
15. máj 2024

na cintorin som ako tehotna chodila, aj s malym dietatom, ale stretla som sa uz s nazorom, ze tehotne by tam nemali chodit - zalezi, ci veris na duchov, entity, privtelencov a ako to citis, ja nemam problem tam ist aj teraz

domka222
15. máj 2024

S dvojmesačným som bola dokonca na pohrebe. Nikdy som tam nevidela zákaz vstupu tehotným a deťom, ale len psom.

4stanka4
15. máj 2024

@really8 presne ja som milovala prechádzky po cintoríne s kočíkom.

amelia89
15. máj 2024

@really8 hahah ja tak totalne suhlasim 😂
my byvame kusok od jedneho z najvacsich cintorinov v prahe, to by bol tak prenadherny park,obrovske,strorocne stromy, vsade vevericky,vtaky,
ticho!! nehovoriac o tom ze tadial vsetci chodia lebo je to skratka 😂

janulik2008
15. máj 2024

@really8 k tym cintorinom ja tiez rada chodievam. Napr v KE verejny cintorin chodievam tam zapalit sviecku a bavi ma prechadzat sa rozmyslam ze ri ludia ako zili, alebo sa narodili pocas vojny alebo napr deti ze ktovie co sa im stalo 🤔

lucia147852
15. máj 2024

Na začiatku tehotenstva som bola na pohrebe, vcera s 9 mesačnou tiež. Bežne sa chodím prechádzať po cintoríne s kočíkom. Mna by zaujímalo kde ľudia na tieto bludy chodia

feb13
15. máj 2024

Byvali sme pri cintorine, priamo z kuchyne som tam videla a bol covid.

maryetta
15. máj 2024

Chodila som normalne. Aj na niekolkych pohreboch.
Aj potom s detmi v ramci prechadzky sme chodili aj na cintorin sa pomodlit.

zuzinka888
15. máj 2024

Ja codim kocikovat cez / na cintorin. Ticho,pokoj, stromy, vtaky....

majkakvet
15. máj 2024

A mozu do potravin a na benzink? Moj syn je odkocikovany na cintorine. Po 20 rokoch nevidim nasledky.

lavender94
15. máj 2024

Nebuď poverčivá a hlavne nerob zo smrti tabu. Smrť je súčasť života a tým, že sa budeš pred dieťaťom tváriť, že to neexistuje dosiahnes akurát tak traumu, keď sa to ako staršie dozvie. Normálne chodim na cintorín s malou od bábätka, vie napríklad, že dedko už nie je na tomto svete lebo bol starý a chorý a tak odišiel na miesto kde ho už nič bolieť nebude a my chodime k pomníku aby sme mu dali vedieť, že je v našich srdciach. Ma 2. Pochybujem, že tomu rozumie, ale tváriť sa pred deťmi, že smrť neexistuje je dosť psycho a podľa mňa to urobí viac škody ako úžitku.

cimage
15. máj 2024

Na cintorin chodit mozes, mozno ide len o tie pocity, ktore ludia na cintorine maju. Vzdy sa hovorilo, ze stres a smutok maju vplyv na dieta, tak preto sa niektore tehotne tomu vyhybaju.

vyrovnanaosoba
15. máj 2024

@martul 🤣

nikkid
15. máj 2024

Chodím ako tehotná. Akurát na pohrebe som nebola. Necítila som sa v ten deň dobre, inak by som išla. Nevidím v tom nič zlé.

tamtumdo
15. máj 2024

Ako mne svokra tiež povedľa....Preboha kam to ideš, nemôžeš ísť na cintorín si tehotná😮.Tehotné,deti, a nikdy sama nemôžeš chodiť.... Pozerám na ňu,že čo sa deje...chodila som normálne...chodím aj s deťmi od malička... Takže sa autorke nečudujem,že položila takú otázku...Niektorí ľudia proste si to naozaj myslia že sa to nesmie...neviem prečo🤷

jankalukasova
15. máj 2024

Chodila som aj tehotná, aj s kočíkom aj na pohreb a áno, bola som na pohrebe aj s trojmesačnou. Nevidím na tom nič zvláštne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre