Beh na začiatku tehotenstva

6. júl 2024

Ak chodím behať na začiatku tehotenstva čo sa stane?
Neviem či som v tom ale zatiaľ mi mešká menzes ale včera ma pri behu pichalo v boku. Je to v poriadku?

janai1
6. júl 2024

Nič sa nestane, čo by sa malo?
Keď ťa pichá v boku tak nesprávne dýchaš

autor
6. júl 2024

@janai1 neublíži to plodu?

janai1
6. júl 2024

a ako prosím ťa ? Viac mu ublíži keď sa prestaneš hýbať a budeš nekontrolovateľne priberať

minenkak
6. júl 2024

Prosím ťa si tehotná nemáš lepru, že by z teba kúsok odpadol

nikpa
6. júl 2024

Ja som behavala prvé 2 mesiace a čakala som dvojicky. Všetko bolo v pohode akurát som sa rýchlejšie zadychavala. A nič sa nám nestalo. Takže rob podľa toho ako sa cítiš. Keď teda máš bezproblémové tehotenstvo.

snowflakenel
6. júl 2024

Ak ai zvyknuta,,tak behaj. Pokial budes vladat, no vsetko s mierou

autor
6. júl 2024

@snowflakenel začala som len tretí deň

andaluzia12
6. júl 2024

ja som behávala aj pred tehotenstvom, kľudne 20 km trasy, dr. povedala že môžem v kľude behať, ale s mierou... prvé 3 mesiace som nemohla, bolo mi ťažko, behať sa nedalo.. teraz sa mi opäť vracia energia, ale zabehnem max 4 km.. viac nevládzem..

beata_k
6. júl 2024

Ty este ani nevies, ci si tehotna a behavas treti den?Dobre tomu rozumiem? Nic sa nestane.

autor
6. júl 2024

@beata_k Neviem,však je to týždeň a niečo od sexu.
Tak výsledok ešte neukáže.

beata_k
6. júl 2024

Ciste technicky, tehotna nie si.

zafir01
6. júl 2024

V mojom štvrtom Tehotenstve som behala som do 6 mesiaca aj bicyklovala . Predošlé 3 vždy rizikové ,aj som sa zle cítila . Po treťom pôrode som začala aktívne 6x do týždňa behať .ako tehotná v 7-8týždni ,keď som ani netušila ,že som tehotná , som zabehla svoj názor divný rekord na 5 km( 24 minút ) a na 10 km ( 51 minút ) 😂 . Potom keď som zistila tehotenstvo ,som si strážila tepy do 140 Max a už som nebehavala 30 km trasy ani 200 mesačne ,ale len tak do 5 km pár krát týždenne .

Keď je telo adaotovane na záťaž,a nemáš žiadne problémy , nemusís prestavať

januela29
6. júl 2024

Ak je telo zvyknite mozes behať...
A bola by si prekvapená ale kvalitný test ti ukáže do pár dní od oplodnenia.... mne test ukazal ze som tehotna 2 týždne pred menzesom.... a to som manželovi neverila ze som tehotná 😉

autor
6. júl 2024

@beata_k ako viete?

beata_k
6. júl 2024

Vajicko sa asi len uhniezduje, ak sa uhniezduje. Tvoje telo este ani nevie, ze si tehotna.

beata_k
6. júl 2024

@januela29 2 tyzdne pred menzesom?

januela29
6. júl 2024

@beata_k naozaj 2 týždne pred menzesom... a ako som išla k doktorke tak som už bola v 4tyzdni tehotenstva... k doktorke som sa objednala hneď ako mi test ukazal // čiarky...

beata_k
6. júl 2024

@januela29 A cyklus mas aky?

januela29
6. júl 2024

@beata_k 25- 28 dňový

beata_k
6. júl 2024

@januela29 Tak ti to nejak matematicky nesedi...

beata_k
6. júl 2024

@januela29 Kedy si mala ovulaciu?

januela29
6. júl 2024

@beata_k ale ja som brala lieky na podporu otehotnenia ktoré mi predpísaovala imunologicka(reprodukčná imunológia), čiže aj preto mi mohol test ukázať skôr...

januela29
6. júl 2024

@beata_k no ja som si nikdy nasledovala ovulaciu...

beata_k
6. júl 2024

@januela29 Brala si lieky na podporu otehotnenia s nesledovala si si ovulaciu?

januela29
6. júl 2024

@beata_k no po všetkých tých negatívnych testoch som si povedala ze nejdem nič sledovať a ak príde tak príde a aj doktorka imunologicka mi povedala ze mame si užívať každú chvíľu a nie myslieť iba na to kedy sa to ma podariť a proste tak nejak to vyšlo.... a to som mala diagnózu v papieroch neplodná...

beata_k
6. júl 2024
ankare
6. júl 2024

Ak si tehotná a nie si zvyknutá na beh, nebehaj radšej.

januela29
6. júl 2024

@beata_k no my sme sa snažili o bábätko 7rokov medzi tým som mala 2 neúspešne IVF a potom ako som pripdzdezne otehotnela tak som v 8 tt potratila a potom sme išli na reprodukčnú imunológiu a tam nám porobili potrebné vyšetrenia a jednoducho som všetko prestala sledovať....
a teraz máme doma malú princeznú...

michaela329
6. júl 2024

Ak si predtým nebehala, tak si daj pauzu a po potvrdení podľa toho ako na tom budeš, tak rýchla chôdza. Darmo sa tu teraz pýtaš, keď ani nevieš, či si vobec tehotná a ak aj budeš, či nebudeš mať problémy. Ja roky behavam priemerne 100-120 km mesačne a predsa som po otehotneni musela prestať, po 12 tt mi Dr možno dovolí rýchlu chôdzu. A to som trenovana.

3petka
6. júl 2024

Ja som nevedela že som tehu a jazdila som na motorke, nie na ceste, ale na teréne. Vtedy som len tušila lebo sommala take divne pocity v podbrušku. A všetko ok. Samozrejme hneď ako som zistila že som , tak som prestala ale to už som bola riziková tak som pomaly ani chodiť nemohla.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre