Ahojte dievčatá, som tehotná a na pn. Čiže vychádzky, ktoré mi končia akurát keď príde manžel, deti zatiaľ nemáme a tým viac menej neviem čo po večeroch robiť s manželom. Von ísť nemôžeme, cez deň ja stihnem upratať a navariť a tým večer nie je čo robiť. Pozerať tv a milovať sa nedá v kuse. Poraďte čo ste robievali.
Fuuuha, som mierne všoku z tejto témy....vy ste sa dali dokopy na základe čoho? 😲
My spolu Tv nepozeráme vôbec, veľa čítame, veľa sa rozprávame, počúvame hudbu, plánujeme 😊 neviem si predstaviť, že by mi vôbec napadla otázka, čo robiťs manželom a to som obe tehotenstvá mala rizikové 😉
Hm, rozprávať sa? 😕
Veď baby normálne, všetky tieto veci robíme, ale hľadám inšpiráciu, aby to nebolo také obyčajné. Také spestrenie večerov.
vychutnavaj si nicnerobenie...o par tyzdnov budes spominat ako si sa nudila 🙂 Aj chapem, ze sa nudis a hladas si aktivitu, ale jooj ako by som na chvilu rada mala takyto problem...prepac 🙂
@1408katka Však keď budete mať bábätko, tiež sa asi večer budete nudiť.. 😉
Ja neviem, ale my cez týždeň večer von veľmi nechodíme, max. v lete na pivo, kofolu.. A vlastne ani cez víkend nie vždy.. Buď robíme každý svoje - a stačí nám vzájomná prítomnosť, alebo sa rozprávame, hráme scrabble, žolíka, čítame si - vážne - vždy mám na nočnom stolíku okrem mojej knihy aj jednu spoločnú - momentálne - To keby sme vedeli pred svadbou - a občas pred spaním z nej čítam a bavíme sa o tom, a potom na tom 🙂
Ale zasa chápem, že niekto potrebuje vo vzťahu viac vzrušenia, mňa sa viac kamarátok pýtalo, či sa s mm sami dvaja na dovolenke nenudíme 😀 Takže dúfam, že sa budeme spolu nenudiť celý zvyšok života 😝
a čo tak skladať puzzle...
@1408katka a preco vlastne si PN, ked sexovat mozes a doma sa ti sediet neziada? Chod k lekarovi a nechaj si zrusti PNku...
@maslenka47 Možno nemôže dlho stáť, sedieť a chodiť 😝
Ja som sa v živote nenudila, ani keď sme boli sami s manželom, ani keď som bola sama na PN keď som čakala prvú. Nechápem ako sa niekto môže nudiť na dovolenke s mužom, ktorého miluje. Nechápem.
@maslenka47 robila som pred tým 12 hodinové smeny, čo začalo byť dosť na mňa a zamestnávateľ mi to moc nechcel upraviť, tak ma nechal doktor doma. Bola som zvyknutá na aktívnejší život - chodili sme po horách, bicyklovať a pod. a tak mi troška trvá zvyknúť si sedieť po večeroch doma.
@1408katka ahoj my sme tiez behali po horach a vsetko mozne a tiez som teraz PN a rozumiem ze ti je obcas dlho ja sa na manzela neviem dockat kedy pride z prace potom uz to je super ked sa nam nechce pozerat nejaky film tak hravame scrabble zaberie to vela casu a aj sa pobavis na slovach ktore cloek dokaze vymysliet len aby nejake to slovo zlozil ako uz niekto spominal tiez si spolu niekdy citame kniha to keby sme vedeli pred vsadbou je uz za nami teraz od toho isteho autora citame 5 jazykov lasky je to fajn uci ta to viac spoznat toho druheho a tak pracujete na svojom vztahu co je myslim dost dolezite takze sa priklanam k citani u a spolocenskym hram je to ovela krajsie straveny cas ako cumenie na telku a s tymi aktivitami horskymi a sportovymi nuz asi nam nesotava ine len vydrzat ;)alebo si mozes doma zacvicit niekedy aj 10 minut urobi vela tak drzim palce
@tarniah ahoj, dakujem za odpoved. zo zaciatku to bolo pre mna tazke, zvyknut si, ze clovek je zrazu doma a nemôze to, na čo bol zvyknuty pred tym. teraz ako sa uz blizi porod, je to ovela lepsie a vela casu zaberie aj chystanie vybavicky🙂. Tak aj tebe prajem, nech ti to rychlo ubehne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
hrať karty, človeče nehnevaj sa, hádaj na čo myslím? ....alebo ešte meno, mesto, zviera, vec xi-xi 😀