Ahojte, neviem ci len ja mam taky problem, alebo aj niektora z VAs. Mozno spolocne prideme na riesenie. Som tehotna v 16tt, nakolko mam vysoky tlak tak som doma na rizikovom. A tu je problem. Neviem co robit s volnym casom. Stale som len doma, zavreta a uz ma z toho chytaju depky. Pred tehotenstvom som bola aktivny typ, chodila som 3x do tyzdna cvicit, tancovat, s kamoskami do prirody. Teraz mam kludovy rezim a uz mi z toho hrabe, mozno je to ciastocne spojene aj s hormonmi. Manzel robit 12 stky, kratky/dlhy tyzden, tak je vacsinou prec a ked je doma tak moc sa mu nechce so mnou prechadzat, co ho aj chapem, potrebuje si vydychnut. Kamosky chodia do prace v case mojich vychadzok. Precitala som uz hrbu knih, zacala sa zdokonalovat v nemcine, pisem atestacnu pracu, no vsetko je len doma. Su dni, ked mi je nevolno a citim sa zle, no moze to byt aj psychika. Mate nejake tipy ako toto obdobie zvladnut? dakujem
@lucky7 brusny tanec mam zakazany :( kreativne pisanie ano, ale to ma nejako nenaplna...Proste potrebujem vypadnut z bytu
Nemáte v meste nejaký útulok? Žeby si chodila venčiť v čase vychádzok. Alebo napíš do skupiny Ružomberok, či nenájdeš nejakú maminku na prechádzky.
Ved si pozri v okoli kurz pre tehotne
Pozri si moj blog, mozno tam nájdeš nejaku inspiraciu..
@gogo22 no treba si zohnať buď podložku pod koberec aby sa nesmykal alebo sieťku keď sa dáva kleber 🙂 ďalšie robia sa z vlny guličky namotas si na nejaký kus väčší objem vlny v strede potom zviazes a potom to okolo obstrihas aby ti vznikla gulička tzv. Snáď som to vysvetlila :D
tak kocky dala som sa na kurz anglictiny, aspon raz do tyzdna vypadnem z domu. Moj plan je naucit sa na uroven B2 a potom si urobit dalsi aprobacny predmet
nemate psika? my mame psa a dost ma to zachranilo, ked som bola dlho na pn, to fajn padlo 🙂 ak nemate, mozes skusit utulok napriklad
@renvas psa mame, zlateho retrievera..Chodim s nim obcas von tak na hodku
Ahoj. Absolutne viem ako sa citis. Ja som tiez tehotna na PN ale bez vychadzok a uz mi hrabe riadne. Normalne ma prestal akoby bavit zivot😯 ... dolezite je aby si aspon obcas s dakym pokecala...mne to pomaha ked sa vyrozpravam...inak neviem
Túto nedeľu - 7. mája sa v Košiciach oslavuje Svetový deň tehotenstva. Na budúce mamičky čakajú prednášky na témy: Pôrod očami dieťaťa, Dula - sprievodkyňa tehotenstvom a pôrodom, Montessori - ako jeden z možných prístupov k výchove, a mnoho iného. Ak bývaš poblízku, zastav sa na http://halmispace.sk/dentehotenstva 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Skusila si jogu ci brusny tanec pre tehotne zeny? Meditaciu? Kreativne pisanie alebo vedenie si dennika?