Ahojte, som v 33 tt a mám celulitídu. Zbavím sa jej po porode? Čo na nu funguje. Ďakujem
@mia_ko ahoj, presne ako ti radí mamička vyššie, začni už teraz, ak chceš prejavy celulitídy zmierniť... a to masážou, prípadne používaj aj prípravky na to určené ... kúpiš ich v lekárni, alebo aj v drogériách, len pozeraj, aby boli určené pre tehuľky... niektoré krémy, ktoré používame bežne na potlačenie prejavov celulitídy môžu obsahovať látky nevhodné pre tehotné alebo dojčiace ženy... preto je lepšie vyberať si krémy, alebo oleje, ktoré môžeš používať počas tehotenstva, prípadne pokračovať aj počas dojčenia...😉 plus dodržiavať pitný režim🙂
mne na celulitídu vždy zaberie pohyb,ale keďže si tehu,tak by som to riešila prechádzkami a po pôrode ešte častejšími s kočíkom aj 3x za deň,ja som chodila aj na korčule s kočíkom a po celulitíde ani stopy 😉
Taku odpoved aku ti dam, asi uz viac nedostanes 🙂 Mna netrapila v tehu, ani teraz 🙂 (to nie ze by som ju nemala....) Ale inak pokial si ju nemala pred tehotenstvom, tak ju nebudes mat ani po porode. Asi to mas len zmenou hormonov.
suhlasim s babami pohyb to je zaklad a strava, ja som si k tomu este dokupila kremik od bepanthenu aby bola pokozka taka pruznejsia a som spokojna ale niekedy nevladzem to vsetko dodrziavat a zhresiiiiiiim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
teraz co mozes urobit pre zbavenie, ci zmiernenie celulitidy, je pit hodne tekutin, a masirovanie stehien.. vecer si vezmi krem a jemne sa stipkaj do stehien.. ja som to robila cca 3 tyzdne kazdy vecer chvilku, a naozaj mi to pomohlo. V podstate velmi k otmu prospel aj kdem dermacol ( taky do fialkova ) prosi celulitide za cca 5 eur, s tym som sa masirovala. teraz jej mas viac, lebo vic zadrziavas v sebe vodu a nemas taky fyzicky pohyb ako keby si nebola tehu,a le neboj, po porode pohybom sa vsetko vrati do normálu 😉