Ako sa pripraviť na starostlivosť o dieťa?

12. nov 2024

Ako ste sa pripravovali na starostlivosť o bábätko po pôrode? Nejaké tipy na videá, články, kurzy?

iivancova
12. nov 2024

Mamaclass

lubkovaandrejka
12. nov 2024

Tiez som pozerala mamaclass, ale poviem ti takto. Na to sa pripravit neda 😏.

lasona
12. nov 2024

Nic som nepozerala, nečítala.. nejako som to nemala zapotreby a každé dieťa je iné.. na to sa nedá nachystať si myslím

denden77
12. nov 2024

nic.. po porode sa dako prepol gombik v hlave a slo to samo.. instinktivne.. dieta zije, je zdrave, vyzera spokojne, uz ma 4r 🤔🤣

marianarem
12. nov 2024

Neda sa nachystat. Ja som videla, drzala, chodila navstevovat kopu babatiek a malych deti, kedze vsetky kamosky a aj sestra mali deti skor ako ja. Vela som sa rozpravala s babami, mna reci o detoch zaujimali aj ako bezdetnu. Myslela som si, ze uz co-to viem 🙂 Ale mat zrazu v rukach vlastne a zodpovednost zan je sok bez ohladu na teoreticku pripravu, je to uplne iny pocit a naozaj sa na to velmi neda pripravit.

siska53
12. nov 2024

Mozes si daco pozriet, nacitat... Ale.. tak naozaj je to uuplne ine a ide to nejak automaticky a v pohode. Najlepsie na dieta ta pripravi vlastne dieta 🤣🤣. A este ak robis ako au-pair ako ja u maleho mimina (2x som strazila 2 mesacne a pol roka rocne), ale aj tak vlastne, to je daco uuplne ine.

deti95060810
12. nov 2024

pokiaľ je bábo zdravé tak to nejak pôjde... nič som neštudovala, ale myslela som že to bude omnoho jednoduchšie.
najviac ma prekvapilo nočné kŕmenie. som myslela že prespia celú noc ....

basulaak
12. nov 2024

Mne velmi pomohli videa o kojeni. Potom nazivo jedna laktacna poradkyna. A dnes viem ze by som isla na kurz starostlivosti o babo ale neslubovala by som si od toho, ze mi to doda sebavedomie a navod ako sa starat o babo. To ta nauci prax. Ale pripravenym stastie praje. Tak preco nie. 😉👍

domak2
12. nov 2024

Môžeš si skúsiť dat tak 5 budíkov cez noc v nepravidelných intervaloch a byt ku všetkým celý deň milá a trpezlivá 😅 Inak sa všetko naučíš za pochodu.

patka06
12. nov 2024

Bežnú starostlivosť zvládneš, dôležité je používať zdravý rozum a počúvať materinský inštinkt.
Ako prípravu odporúčam kvalitný kurz prvej pomoci pre bábätká, praktický, nie online

danyelia
12. nov 2024

Nijako 😁

andrejka1974
12. nov 2024

Na to sa pripraviť nedá môžeš mať napozerané rôzne videá naštudované knižky ,aké až keď sa to narodí zistíš že všetko je ináč a každé dieťa je iné a často zažiješ situácie o ktorých ani netušíš že môžu nastať

bolarazjedna
12. nov 2024

@domak2 🤣🤣🤣 si to vystihla

gaia14
13. nov 2024

Ja by som odporucila nejaky kurz manipulacie s babatkom, ci uz pred alebo po porode, ako mu co najviac chranit chrbticu a podporovat zdravy vyvoj. A nastudovala by som si nieco viac o kojeni, lebo ja som nevedela nic a bol to pre mna sok 😅 ostatne je naozaj velmi instinktivne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre