Ahojte,
Dnes nam volali o dieťatko telefon prv šok lebo dnes mam aj narodky tak krásny darček. Ale mňa by zaujimalo ako dlho trval proces kým vam male dieťatko dali k vám ? Mala ma 5mesiacov .Zajtra ideme kuk spis na úrad . Ďakujem za každe info.
@lev26 tak to je krásne, držím palce nech bude maličká čím skôr pri vás ❤️
@lev26 gratulujem aj my máme adoptovane dieťa.....musíte dať žiadosť na súd na zverenie do starostlivosti neviem presne ako sa to teraz vola pissla námto pani na úrade odniesliame na podateľňu súdu...my sme mali do 10 dní dieťa doma presne 11.8 sme boli prvý krát pozrieť a 21.8 sme mali všetko vybavene brali sme ho domov
Ďakujeme krásne ❤️❤️ ale dievčata prajem to každej je to krásne cely týžden stretavam bociany všade ,snívalo sa mi o dievčatach a zrazu dnes telefon .. taky krásny zážitok prajem každej z vás z celého ❤️❤️
@lev26 presne viem čo prežívaš ja som vtedy od šťastia ani nespala
Zienky mate moj obdiv💕
Gratulujem 😇🍀🍀
@lev26 ako dlho ste čakali na dieťatko od podania žiadosti?
My sme syna minuly rok brali z nemocnice, nemal ani mesiac a cele to trvalo 19 dni od telefonatu az kym prisiel domov. Gratulujem, este si pamatam ten krasny pocit. ❤️
@lev26 bociany vsade. Neblazni, nam sa tu nasťahovali kusok za domom asi 4. Tak sa nebudem pozerat. Gratulujem. Inak je tu diskusia aka bola vasa cesta k dieťatku alebo tak nejak a tam si vsetky postupy pisu medzi sebou.
@mikitilik29 cez rok a sme ZA kraj 😳mna velmi odhovarali nakolko este pred prípravou som mala len 24😂😂😃ale nelutujem to
@lev26 aj my cakame ♥️ sme vyse roka zaradeni, ale BA kraj je to na peknych 5-6 rokov ;(
Drzime palce, nech to dobre dopadne ;)
@lev26 trvalo nam to 2 tyzdne. Teraz budete mat 3 interakcie, po ktorych vam vyda psycholog CDR zaznam z ich priebehu a krajsky upsvar vam da dalsiu dokumentaciu. Potom si podate navrh na sud o neodkladne opatrenie a zverenie. Nam po podani navrhu na sud, dali malu uz na hostovsky pobyt. Neodkladne opatrenie sme mali v rukach po 1,5 mesiaci od jeho podania a mohla som nastupit na matetsku. Ak ti mozem poradit, uz medzi interakciami si vybavujte povinne prilohy (vypisy z registra trestov, potvrdenia o zdravotnom stave, potvrdenie o zamestnani a prijme). A z celeho ❤ gratulujem.
Jeej to je super, blahozelam, je uzasne ze ste sa rozhodli dat malemu babatku skvely zivot😍
cas kym vam ho daju domov je vysoko individualny, kedze ma 5m je pravdepodobne v profirodine. budete mat stretnutie v ded, nasledne min. 2 stretnutia s dietatom ci uz sami, alebo s psychologickou a nasledne ak budete mat zaujem tak mozete dat navrh na sud. toto cele moze prebehnut v zavislosti od vasho casu a casu profirodica, nakolko aj on ma svoje povinnosti pracovne (napr. lekari) aj sukromne. u nas davali cca 1 stretnutie za tyzden. a tiez zalezi ci vam daju dieta pred schvalenim sudu a bude u vas kvazi ako na "prazdninach" ale bude vedene v ded alebo budu cakat az na rozhodnutie sudu a potom vam ho oficialne daju. drzim palceky nech sa vam dari s vychovou takehoto dietata a robi vam radost a viete prijat aj vychovne starosti s nim
@lev26 ahoj, nam volali presne tyzden pred vami, na urade nam pripravili navrh na sud, v ktorom bolo aj neodkladko a mala bola za 12 dni u nas doma
@janetinka27 ďakujem u nas za tri dni už bola už čakame len na súd❤️milujeme ju je zlatá ,moja mala láska ❤️
@janetinka27 gratulujem❤️
@lev26
@lev26 tak to bola rychlovka ❤️🥹 nech sa vám darí
@katariiinkaa ďakujeme krásne❤️❤️celý tento proces bol rýchly od nášho rozhodnutia isť do toho až po tu malú pískalku čo je v postieľke .. mala bola hneď taka k nám len či je horšie matka ju chce vidieť buduci mesiac tak uvidime ako sa popasujeme s tým ,ale vedeli sme do čoho sme šli.. 😊
@lev26 ahoooj, v prvom rade gratulujem ♥️ ako sa vam darí? Ako sa máte?
@lenkulenku123 ďakujeme krásne❤️ super mala je zlata už aj súd rozhodol v náš prospech podali sme žiadosť v pondelok dnes už prišlo že je naša❤️tešíme sa moc❤️
@lev26 to je výborná správa, prajem vam všetko dobré, najmä veľa zdravíčka 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lev26 gratulujem😁