Skúsenosti so zverením dieťaťa do náhradej profi rodiny

skvelamaminkak
27. sep 2024

Hľadám sociálnu pracovníčku, právnicku a maminky čo majú skúsenosti so zverejním dieťaťa do Cdr,do náhradej profi rodiny,so , sociálnou kuratelou

kikuska_wedge
27. sep 2024

@skvelamaminkak napis mi co ta zaujima

jaga18
28. sep 2024

Nerozumiem tej otázke. Chceš zveriť svoje dieťa do CDR, alebo žiadať o zverenie dieťaťa z CDR? Alebo si PNR a Chceš dieťa do náhradnej starostlivosti? Napíš, čo konkrétne si myslela, pracujem v CDR.

majka0573
8. okt 2024

@jaga18 dobrý . Vydela som vašu odpoveď . Prepáčte,chcem sa vás spýtať,je možné si zobrať do opatery dieťatko od 3 rokov. Bez kurzu Prof. Rodiča? . Ďakujem.

kikuska_wedge
8. okt 2024

@majka0573 myslite ako platenu pracu? Nie, bez kurzu a absolvovanych psychotestov to nepojde. Ak mate zaujem zobrat si konkretne dietatko, ktore je umiestnene do cdr, mohli by ste poziadat sud o zverenie do nahradnej starostlivosti.

skvelamaminkak
autor
8. okt 2024

@jaga18 žiadať o zverenie dieťaťa mne, moje tam mám , teda u profi rodičov, napíš mi prosím ťa súkromnu spravu

skvelamaminkak
autor
8. okt 2024

@jaga18 moje späť mne

bosorkabb
Dnes o 15:28

@skvelamaminkak profi rodičia sú zamestnancami CDR. Ak chceš dieťa späť k sebe musíš kontaktovať sociálnu kuratelu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre