Ahojte baby , začala som rozmýšľať nad adopciou je tu niekto kto sú týmto obdobím prechádzal čo mi vie povedať čo má vlastne čaká ak sa pre adopciu rozhodnem na 100 percent ďakujem
@miska1973 na odporucanom fore sa dozvies vsetko potrebne, je tam toho vela. Ale v kratkost asi takto : podat ziadost kde napises asi ake mas poziadavky, dolozis vypis z registra trestov, preukazes prijem, zdravotny stav,bytove podmienky, ak si vydata sobasny list. Ked budu mat na Urade vsetko co od teba chceli+ vyjadrenie z Mesta alrbo obce o tvojej, resp. rodinnej povesti (ze si bezuhonny, slusny obcac, platiaci dane a bez susedskych sporov) ta vyzvu urobit si pripravu (myslim ze do roka to teba stihnut urobit) v trvani 26h. Tu mozes robit na Urade alebo v neziskovke -Usmev ako dar, Navrat. Po priprave napise psycholog zaverecnu spravu kde pripravu zhrnie a ake poziadavky na dieta mas a ci ta odporuca. Zaradia ta do zoznamu cakatelov a cakas...
@miska1973 nedavno som si na tuto temu precitala par zaujimavych podrobnych clankov na nete priamo od rodin,ktore si tym presli
@janetinka27 a nasla by si ešte ten link prosím?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
https://www.modrykonik.sk/forum/adopcia-a-nahradna-rodina/adopcia-aka-bola-vasa-cesta-k-dietatku/