Rozhodla som sa pre adopciu - čo všetko ma čaká?

miska1973
3. sep 2020

Ahojte baby , začala som rozmýšľať nad adopciou je tu niekto kto sú týmto obdobím prechádzal čo mi vie povedať čo má vlastne čaká ak sa pre adopciu rozhodnem na 100 percent ďakujem

tecko28
3. sep 2020

@miska1973 na odporucanom fore sa dozvies vsetko potrebne, je tam toho vela. Ale v kratkost asi takto : podat ziadost kde napises asi ake mas poziadavky, dolozis vypis z registra trestov, preukazes prijem, zdravotny stav,bytove podmienky, ak si vydata sobasny list. Ked budu mat na Urade vsetko co od teba chceli+ vyjadrenie z Mesta alrbo obce o tvojej, resp. rodinnej povesti (ze si bezuhonny, slusny obcac, platiaci dane a bez susedskych sporov) ta vyzvu urobit si pripravu (myslim ze do roka to teba stihnut urobit) v trvani 26h. Tu mozes robit na Urade alebo v neziskovke -Usmev ako dar, Navrat. Po priprave napise psycholog zaverecnu spravu kde pripravu zhrnie a ake poziadavky na dieta mas a ci ta odporuca. Zaradia ta do zoznamu cakatelov a cakas...

janetinka27
3. sep 2020

@miska1973 nedavno som si na tuto temu precitala par zaujimavych podrobnych clankov na nete priamo od rodin,ktore si tym presli

very_sad
13. jan 2021

@janetinka27 a nasla by si ešte ten link prosím?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre