Zdravím poprosím všetkých skúsených o akékoľvek rady, typy, skúsenosti co a ako. Plánujeme adopciu zatiaľ sme len v štádiu, že sme rozhodnutí že do toho ideme. Ako začať, kam ísť a co vybaviť?
Najdi starsie diskusie, tam stale pisu nove a nove zienky, ktore maju aktualne info 🙂
Ako je to ked chcem dat novorodenca na adopciu ale konkretnemu paru? Je tu niekto taky?
@inamoznost1 Ja by som tiež chcela si osvojiť babo 🙂 podarilo sa Vám ? Ako ste postupovali?
Ako to funguje ak by sme chci si adoprovat novorodenca... poziadavky su biele a zdrave novorodeniatko
Myslim, ze pani sa pytala na realne skusenosti zien, ktore si tym presli a nie na teoreticku radu, ze ma ist na urad. To urcite vedela, ale poradit sa s niekym, kto si to odzil je ovela prijemnejsie ako ked vam uradnicky zacnu hadzat na stol tlaciva a jednaju maximalne neosobne, lebo ste x-ta v poradi a ich nebavi to zase vsetko opakovat.
Nerozumiem preco, ked vas irituje nejaka otazka na to reagujete stylom, ze na konikovi jek dieta nik neadoptuje. Ak nemate pomoct alebo poradit, tak aspon nebudte neprijemne.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Urcite chodte na Urad prace v mieste bydliska.