Ahojte. Ako dlho ma trvat rozhodnutie do Pestunskej starostlivosti, od vydania odporucania psychologa?
@kikuska_wedge zial od oktobra 2023 odkedy som skoncila pripravku mi rozhodnutie neposlali. Stale sa pani vyhovara ze nestihaju. Obratila som sa na pani co mi robila pripravku ale ta s tym tiez nevie pohnut. Uz je tomu 5 mesiacov..
@brigitazt pripravu musite mat obaja manzelia, mozte ju absolvovat na upsvar v Navrat alebo Usmev ako dar. Cakanie je zavisle od kraja v ktorom byvate, etniku a veku dietata, taktiez od toho ci len jedno dieta alebo surodencke skupina.
@katka93 pekný deň
Toto som aj ja mala.mala som o osvojenie ,aj psych. Poradne,no nakoniec mi chceli ponúknuť 15. Ročné dieťa, namiesto. 3,5. Roč. Dievčatko. No ale nakoniec ani vyrozumenie psychologyckou,ale povedala že ja môžem robiť profesionálneho rodiča. To chovanie . Teda. No nakoniec mi poslali mail o dohode ukončenia. Žiadosti. A toľko detí potrebuje rodinu. Tak som si požiadala na NS. Tak uvydim. Pekný deň
M.
@kikuska_wedge dobrý. Aj samostatne si môžte. Žiadať. Bez muža. Pekný deň.
@majka0573 ak su manzelia tak pripravu musel absolvovat aj manzel v skratenom rozsahu. Neviem, ze by sa nieco menilo. Urcite sa vyzaduje suhlas. Jedine ak by nezili v spolocnej domacnosti.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katka93 rozhodnutie o zaradeni do zoznamu ziadatelov od upsvar? Po absolvovani pripravy? Nam to prislo do mesiaca, ale zaradili nas spatne k datumu skoncenia pripravy. Ako vam to rozhodnutie pride a uplynie lehota na odvolanie, chodte si dat na upsvar aj vyznacit pravoplatnost.