Pestúnska starostlivosť jedného z manželov. Je tu niekto taký?

gabika.mato
10. jan 2013

Ahojte baby. Je tu nejaká baba čo je vydatá,ale pestúnka je len ona? Chcela by som sa niečo súkromne opýtať ohľadom papierovačiek. Ďakujem 🙂

najjulinka
10. jan 2013

@gabika.mato ja som tak.

maznacik007
10. jan 2013

je tu takych viac .... my teda mame pestunskeho syna zvereneho ako manzelia ale ked budem vediet poradim kludne sa pytaj

adeli79
11. jan 2013

aj mna by to zaujimalo. chceli by sme si zobbrat dietatko do pestunskej, sme manzelia, ale manzel asi nebude mat cas absolvovat tie kurzy a skolenia. da sa to, ze by som to absolvovala iba ja? dakujem za info.

lerinka
15. jan 2013

my sme mali s manželom v náhradnej osobnej starostlivosti (NOS) a o pestúnstvo som zažiadala už ja sama...sociálna potvrdila sudkyni, že je to v záujme dieťaťa a zákon to umožňuje....kurz sme si spravili obaja

duratlicka
12. sep 2013

My to tak riesime teraz,lebo mame male dieta a nemozem ho nechat cez pripravu so starymi rodicmi,ktorych vidi raz za 2 mesiace.Tak ziadost podavam len na seba.

miahala212
7. mar 2014

Chcela by som sa opýtať, či by mi niekto nevedel poradiť.... Rozhodli sme sa vziat si dieťatko do Pest. starostlivosti obaja ako manželia... Začali sme už chodiť aj na pripravu...avšak manžel dostal dobru prac.ponuku v zahraniči... a neviem, ale dalo by sa to v takomto štádiu ešte zmeniť, že by to dieťa bolo zverene iba mne??? ide tu o to, že ak bude niečo treba a manžel bude mimo domova, tak aby s tým potom nebol problém. Dakujem.

nituka
16. mar 2014

Pekný večer prajem, chcela by som poprosiť všetkých náhradných rodičov o pomoc pri vyplnení dotazníka, za každý jeden dotazníček Vám zo srdca ďakujem https://docs.google.com/forms/d/18KeOSzcEUQqu9y...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre