Ahojte maminky, ktore sa chystate na adoptovanie, alebo cakate na dietatko, alebo ste si cerstvo adoptovali, alebo maminky pestunky...prosim pridajte sa ku mne, budeme si navzajom zdielat svoje pocity, myslienky, obavy, radosti, starosti a este vela vela noveho...samozrejme vitam aj skusene maminky adopciatok 🙂 moj manzel ma uz po krk mojich reci o adopcii a ja mam este tak vela toho prebrat 🙂 ved to asi poznate 😉
@marcelarefat ahoj 🙂
urcite sa to cakanie oplati a ako si na tom aktualne? nevies? a na ake dietatko cakas? my sme zatial iba v priprave, chodime do usmev ako dar do blavy. ty si odkial?
@anettta ahoj, ja patrím k tým, čo to majú za sebou už dva razy.. 😉
@tortelinka ty si aka sikulka? a ake velke deticky mas? ako dlho si cakala na ne? a ako to cele vnimas? bola to dobra volba? dakujem za odpoved 🙂
@anettta mám 5 a 2 ročných chalanov, prišli maličkí obaja..a neľutujeme 😉
Wau super zienky drzim vam vsrtkym palce.ja som z tej opacnej strany cize dieta ktore bolo adoptovane a myslim ze urobit nieco take je velky dar a klobuk dole.
@cawes a tak kriticky, je tazka vychova adoptovaneho dietatka ? 😉 ale nie, ja srandujem, myslim, ze je to velmi individualne a ziadne presne recepty na to nie su. je to ale velka vyzva a ja to beriem zatial ako velke dobrodruzstvo. zatial sa iba ucime, co a ako, s cim vsetkym sa mozeme stretnut.
Ja som tak isto z opacnej strany,adoptovane dieta 🙂 ...preto fandim a drzim palce kazdej jednej,ktora sa pre takyto skutok odhodla
@cawes Myslis si, ze na tom v tvojej puberte zalezalo ci si adoptivna dcera? No ja som neni a tiez som kadeco povyvadzala. /teda nie ze by som bola vyvrhel/ Ked sa na to teraz pozeram, tak sa hrozim, ze raz si to budem musiet vyskusat aj z tej strany rodica. 🙂 🙂 🙂
Ale to je zivot, mlady clovek nema zabrany hocico poskusat, rozum a rozvaha prichadza vekom 😉
Samozrejme treba mat pri sebe vzdy osobu ktora ta trosku usmerni a navedie na tu sprvnu cestu, tomu hovoris " RODIC "
@marcelarefat nie nezalezlao ale keby som to vedela boh vie co by som vsetko mamke povedala
My sme s manželom tiež len čakateľa,máme pred sebou najmenej tri roky. Ale pevne veríme,že sa tie tri roky oplatí cakat
Milé mamičky, budúce mamičky a my všetky ktoré premýšľame o adopcii. Ak máte niektorá z Vás chuť podeliť sa o Váš príbeh buď z cesty za vysnívaným adoptovaným dieťatkom alebo o živote s ním, napíšte mi prosím svoj príbeh na práve založenú facebookovú stránku o adopcii. Pomôžme si tým navzájom.
https://www.facebook.com/Adopcia-92211092458759...
Ďakujem.
Ahoj mi sme z tt kraja a chceme si
adoptovat dieta uz chodime na pripravu dufam ze nebudeme dlho cakat su to nervy
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anettta Ahoj ja som mamicka co caka na svojho anjelika. Som uz 2 roky v zozname cakatelov. Uz som absolvovala aj aktualizaciu. Sice hovoria, ze si este pockam, ale ja verim, ze sa to caknie oplati 🙂