Ahoj potrebujem pomoc z pratelko cakame babetko lenze jej mama je zakazuje podavat informacie o nej a babetku taktes jej povedala ze ma dat dieta na adopciju nechce ma dat ani ako odca pritom viem na 1000000%ze je moje potrebujem vediet ci pratelka moze dat dieta na adopciju bez mojho suhlasu
Nie nepotpisovali lenze ja ako otet nechcem dat na adopciju uz som prisiel o jedno a o druhe nechcem co mam robit
Naucit sa pravopis, pouzivat ochranu, podat navrh na sud na uznanie otcovstva
Ano to chcem lenze ona ani telefon nechce zvihnut teda neviem ani prestne kedy sa narody ani neviem co to je upne vsetko my tajy aj ona aj jej mama
Ak si myslíš, že si otec náš právo podať návrh na súd na uznanie otcovstva, to zabráni priateľke dať dieťa na adopciu. Návrh podaj hneď, súd rozhodne pravdepodobne až po narodení dieťaťa na základe DNA testu, nebudú ohrozovať tehotenstvo. Ideálne, choď za rodinným právnikom, on ti spíše návrh.
Ona ho samozrejme dat na adopciu v porodnici v papieroch moze, ty si ho ale mozes vyziadat a bude automaticky zverene tebe ako otcovi a ona strati rodicovske prava. Ries veci dopredu, nie az ked bude dieta odovzdane. Hlavne prosim ta nech to nie je taky vykrik do tmy ze "ja chcem moje dieta", ale priprav mu aj podmienky pre zivot, miesto, kde bude spat, co si bude obliekat, v com sa bude vozit, ries matersku/rodicovsku dovolenku aby si sa dokazal o novorodenca postarat a to aj financne, aj starostlivostou. Nie je to med lizat prve tyzdne s babom. Nehovorim, ze sa to nda zvladnut, len treba byt pripraveny. Nemoze ti tvoje dieta len tak "vziat", mas nan rovnake prava aj ked jej sa to nepaci.
@tiliko tiez som v soku 😞
može dať na adopciu , otec sa sudom može domahať...
som profi.. mala som take dieťa v profi. .bolo umna vyše troch rokov.. takže treba sa pripraviť .. hlavne nervami... samozrejme kým nie ej v rodnom liste otec, tak nemože ani na navštevy otec za dieťaťom........
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@puky1258 ano moze ak ste doteraz nepodpisali uznanie otcovstva