Mám zavolať a zistiť poradie?

25. sep 2023

Ahojte uz mesiac sme prvy v poradi ako kym som nevedela ze som 1 v poradi to cakanie bolo ok
No teraz kedy uz cakam kazdy den ci mi nezavoni telefon to sa neda 🫣 stale nato myslim a tak Ma napadlo myslite si ze ma vyznam si zavolat v oktobri co je nove ?
Alebo uz by ste na mojom mieste nevolali len cakali? Ako dlho inac ste boli 1 v poradi kym vam zavolali ?
Je mi to trapne volat a otravovat ale na druhej strane by mi to velmi pomohlo
Mame poziadavky aj na polo romske
Cize by som mohla zavolat ci sa to nepohlo a opytat sa ci nieco nevie kedze som 1 na romske ci sa nieco neriesi 🙄🙄 ako dlho este takto mozem cakat ako dlho mozem byt 1 v poradi? 😐😐

colsami
25. sep 2023

Neboj sa, akonahle nejake dietatko k dispozicii bude, kedze ste 1., budu volat.
Nemyslim si ze telefonat urychli rodenie deticiek na adopciu 😁 a ani vas nebudu preskakovat.
Ale chapem Tvoju nedockavost a zelam nech mate cim skor novinky, uz je to za rohom 🙂

esmeronka
25. sep 2023

ja by som zavolala aký je stav a úprimne to bude asi pri romskom komplikovanejšie ked oni sa vzdaju a za 5 12 sa spamätaju že aha ale bude kočíkovné budu dávky a dieťa dako prežije dakde pohodene...bohužial ale v osadách je to tak

autor
25. sep 2023

@colsami dakujem za povzbudenie

autor
25. sep 2023

@esmeronka myslis ze to nieje blbe volat? Vy cakate ci?

mmoonna
25. sep 2023

Ja by som zavolala. Nič blbé mi na tom nepride

esmeronka
25. sep 2023

nečakame ale viem si predstaviť tu tvoju tužbu a ked ti to má pomôcť prečo nezavolať a blbe to nie je ,e to normálny záujem ...ako sa hovorí za pokus nič nedáš

rachel36a
25. sep 2023

Ked si prva v poradi tak uz nema vyznam volat...akonahle bude nejake dietatko k dispozicii tak ta budu kontaktovat

andrea_82
25. sep 2023

Ja by som uz asi tiez nevolala, ved co nove ti mozu povedat? A k tvojej otazke, ako dlho sme boli na 1. mieste - my sme vlastne na uplne prvom mieste nikdy neboli. Ti pred nami ale mali ine poziadavky (dievcatko, vacsie dieta...), takze nas oslovovali zo 4. miesta.

lilyianka
25. sep 2023

Ja by som nevolala. Máš info,že ste 1.v poradí tak už len treba čakať. Nám volali keď sme sa dostali do prvej desiatky,že máme byť nachystaní.

autor
25. sep 2023

@lilyianka a ako dlho ste cakali kym vam
Potom zavolali od kedy ste vedeli ze ste v prvej 10tke?

autor
25. sep 2023

@andrea_82 no som si myslela ze co ak… bude nieco vediet ved napriklad na polo romske niesme
Prvy.. ak by som cakala
Do novembra decembra by som mohla zavolat ci sme sa nepohli aj na poloromske ??… a mozno som hlupo dufala ze Bude vediet ze nejake dieta je… alebo ja neviem ale mininalne o mesiac dva zavolat ako sme
Natom s poloromskym
Naposledy no teda pred mesiacom sme boli 5 na poloromske

andrea_82
25. sep 2023

Tak to ano, ak cakate aj na poloromske, tak si zavolaj. Ja som volavala tak raz za 2 mesiace.

autor
25. sep 2023

@andrea_82 tak teda super no skusim V oktobri

lilyianka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lilyianka
25. sep 2023

Nie dlho,možno mesiac,dva..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre