Pekný deň prajem. Chcela by som požiadať o akékoľvek info o možnostiach nájdenia biologickej rodiny (adopcia). Máme však záujem nájsť najmä súrodencov. To bude predpokladám ťažšie ako rodičov 🤔. Ďakujem za každú informáciu.
Skuste archiv kojeneckeho ustavu alebo tak nieco. Neviem ake je pravo na informacie o sebe, ze by ste vedeli meno matky, mozno aj otca
@macekovam Môžme skúsiť aj domov, ešte padlo len rozhodnutie o hľadaní. Aby som upresnila adopcia bola pred vyše 25 rokmi minimálne (neviem presne). Ide o môjho partnera - chcel by nájsť sestru (o ďalších nevie), ktorá bola údajne tiež adoptovaná.
podla rorneho listu mozno v nemocnici by sa dalo vyhladat matku.. kolky porod to bol.. mozno tak.. ale neviem ci nemocnica este archivuje tieto udaje.. alebo podla matky mozno na matrike??
Detský domov ma záznamy a jedine on Vám vie pomôcť... potom rodný list a šťastie. Držím palce, ja som si tu svoju už našla 😉
@natalila90 mená rodičov, aj starých rodičov máme. Len je to také komplikované dosť. Sestra bola v inom detskom domove. Vieme len krstné meno, a že je približne o dva roky staršia. Rodičia už nežijú bohužiaľ 😥
A v detskom domove kde mala sestra údajne byť, sa vyjadrili že neuchovavaju údaje starsie ako 20 rokov 🙄
Našla? To je super, bola by som rada keby si mi o tom popisala viac, ak budeš mať čas niekedy, pokojne súkromné
Napíšem ti správu 😇
Len mi nápis ako ta nájdem, lebo nevidím tvoj nick 😅 sorry, som tu strašne malo a absolútne sa tu nevyznám.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a v domove vam nevedia povedat??