Vedel by mi niekto poradit ako by som mohla napisat rozpravku o osvojeni dietata s jeho historiou s tym ze je osvojene poradite
Skús popozerať , či niekde nenájdeš knihu "Prečo mám dvoje narodeniny" , ja som urobila podľa toho . S našimi informáciami a fotkami teda samozrejme.
Aha, napr. tu : https://www.beletry.sk/deti-a-mladez/132151-pre...
@cairka vďaka za tip na knihu 🙂 akurát idem zajtra tlačiť fotky na oslavu druhého výročia príchodu nášho syna k nám 🙂 autorke - primerane veku. Nás trojročný syn má rád realistické rozprávky (deti do 6 rokov nevedia rozlíšiť fikciu, preto majú mať príbehy zo života, kde nie sú rozprávajú e zvieratá a podobne, ale to, ako svet skutočne funguje - pre ne je dostatočne fascinujúce aj to) - čiže manžel večer pri uspavanie hovorí rozprávky zo života, vlastne sú to príbehy. Tomáško si často vypýta na objednávku, o tom , čo v daný deň prežil, tým to spracúva, zvlášť ak bol špeciálny deň. Čiže aj rozprávka o príchode by podľa mňa mohla byť dosť realistická. My tiež chceme vymyslieť a žiaľ ešte nemáme. Zatiaľ len vie, že má ešte jednu mamu M. a otca O., ktorí sa o neho nemohli starat a tak sme si ho vybrali my.
@gabriela198 Nasla som vas post az teraz. Som autorka detských knih a prave pripravujem knihu pre adoptovane deti Dieťa z neba - 8 pilierov sebavedomia adoptovaneho dietata. Tato kniha cez príbeh malého zajacika dava pekny scenar, ktory sa da pouzit ako podklad na tvorbu vašej foto knihy. Ukazku z pribehu vam poslem v pripade zaujmu na email. https://www.sebavedomie.com/dieta-z-neba/
@michaelaray ďakujem ale už nám zatiaľ na teraz netreba napísali sme to vtedy keď nám to trebalo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gabriela198 ja by som vychádzala zo základnej myšlienky, že "bocian netrafil" alebo podobne a rozvinula by som dej ako hľadanie, kým si naňho nenatrafila.