Adoptovali ste si dieťa v auguste 2015 v Bystrici?

vanesa133
26. feb 2016

Dobrý deň. Hľadam rodičov ktorý si v auguste/2015 adoptovali v Banskej Bystrici novorodenca (chlapčeka) budem vďačná za akúkoľvek informáciu. Ďakujem 🙂

bobulazelena
26. feb 2016

@vanesa133 pochybujem ze na toto sa ti niekto ozve. Podla mna sa budu obavat ze by o dietatko mohli prist...

vanesa133
autor
26. feb 2016

Prísť určite nie ale možno sa nájde 🙂 len sa chcem niečo spýtať takže sa báť nemusia

bobulazelena
26. feb 2016

@vanesa133 to mna len tak napadlo. Ja som uplne mimo BB...len ked som si predstavila ze som na ich mieste tak by som sa asi neozvala. Drzim palce pri hladani 😉

loginexistuje
26. feb 2016

@vanesa133 no je takmer iste ze sa ti neozvu. Ak ale chces nieco riesit chod na socialku. V tomto case ked dieta este nema rok nie je este plne osvojene. Samozrejme zavisi aj od sposobu akym sa ho matka vzdala /anonymny porod, hniezdo, az po porode/

Socialka ich moze nakontaktovat a odovzdat im tvoj odkaz. A potom je na nich ci sa ozvu.. ale teda necakala by som to, ze sa ozvu.

bonaqa2013
26. feb 2016

moji známi majú adoptované dievčatko - má už 10 rokov. Vedia všetko o matke, ale ona o nich nič. Takže isto sa neozvú prečo aj..... ani ja by som sa neozvala.

vanesa133
autor
26. feb 2016

Ja nejsom mama ja len potrebujem Niečo vedieť. A len skúšam, zato nič nedám.

bonaqa2013
26. feb 2016

@vanesa133 nemyslela som že si matka, ale vieš rodičia majú asi nejaké zábrany a tak sa neozvú. Pred nedávnom tu bola tiež maminka čo hľadala maminku čo dala dieťa na adopciu - spolu ležali na izbe. A tiež sa jej nik neozval. A samozrejme že zato nič nedáš.... alebo nádej zomiera posledná popr. kto hĺadá ten nájde....

sue
26. feb 2016

@vanesa133 ak je tvoja otázka legitímna, skús o.z.návrat

vanesa133
autor
26. feb 2016

@bonaqa2013 a nevedela by si mi povedať kde by som našla ten príspevok kde hľadala tá mamina prosím ťa?

bonaqa2013
27. feb 2016

@vanesa133 mne písala 22.2. 16 - takže pozri približne tento dátum. A nick bol macocha. ona mi ešte písala na IP.

horana
27. feb 2016

Napis tu otazku verejne, podla mna ak bude dotycna zena vidiet dopredu na co ma odpovedat moze sa rozhodnut viac nez ked netusi a mohol by tam byt obavy...ked usudi podla mna sa s tebou spoji ona...

loginexistuje
27. feb 2016

@bonaqa2013 no to mas asi trochu pomylene ... myslim ze @macocha to nebola ...

@vanesa133 a z akeho dovodu chces tych ludi kontaktovat ... ved napis a bude sa dat lepsie poradit kam sa obratit...

na taketo nejasne by som sa ako adop. rodic urcite neozvala.

macocha
27. feb 2016

@bonaqa2013 my sme si síce písali IP na základe tej témy (otázky) 22.2., ale ja som nebola zakladateľka otázky... a tú tému potom zamkli.

ejlin123
27. feb 2016

@vanesa133 mate neskutocnu odvahu, zadavat takuto otazku do fora na MK, asi nepoznate sucasnu pravnu legislativu, vztahujucu sa na adopciu dietata, kontaktovat adoptivnych rodicov moze mat pravnu dohru... takze opatre...

bobulazelena
11. mar 2016

@ejlin123 a aku? 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre