Ahojte, rada by som sa spýtala, či máte niekto skúsenosti s adopciou. Chcela by som sa o tejto téme poradila s niekým, kto si tým prešiel. Ďakujem veľmi pekne. 🙂
Neviem ci tu aj skupina nie je taka 🙂
Ahojte, asi to sem nepatrí, no hľadám rodinu, ktorá prešla adopciou (prípadne ňou prechádza), ktorá by sa chcela o svoje skúsenosti podeliť v knihe, skutočnom príbehu. Môžu byť aj 2-3 rodiny, na podobný štýl som už napísala knihu - Zázrak zo skúmavky, ktorá rozpovedá príbeh dvoch žien, ktoré majú dieťatko vďaka umelému oplodneniu. Chcel by niekto prostredníctvom svojho príbehu povzbudiť ostatných? Môže to by aj anonymne...
Ahoj,prave tymto procesom prechadzam tak kludne sa ozvi😊
@laurakrauz práve tým prechádzame, napíš súkromnú správu ak chceš.
@laurakrauz ahoj. Práve sme v poradovníku už skoro 2.rok tak neviem, či ti aj to vyhovuje keďže dieťatko ešte nemáme 🙂
@laurakrauz možne neskoro my sme vyskušali všetko nevydarne teh pred adpociou 2 potom ako sme malehpo dalšie dve medz tým aj 3ivf ivf a nakoniec mame chlapčeka zo srdiečka .......ak máš zaujem ss
@rose82 drzim palce,viem o com...
@laura1994 aj 4 a viac rokov je bezne.Vydrzte to
Chcela by som si adoptovat maleho babetka vlastne zial nemozeme.Kto ma stym skusenosti prosim piste
@sofinaa co Ta zaujima?
napiste spravu
@laurakrauz ahoj, môžem sa spýtať, aj sa podarila ta kniha? Ďakujem
@very_sad ahoj, v roku 2020 vydavateľstvo nevydávalo knihy domácich autorov kvôli covidu, námet ponúkli ešte inej populárnejšie autorke, obe ho máme vvstadiubrozpracovania, ale čas na písanie chyba
@laurakrauz to je veľká škoda, lebo o tejto "problematike" nie je skoro žiadna literatúra. Ak by sa niečo pohlo, bolo by veľmi fajn, ak by si dala vedieť 🙂
@very_sad urcite dam =)
@laurakrauz Ahoj. My sme si cestou adopcie prešli pred 6 rokmi, máme krásne dvojičky dievčatká a zvažujeme osvojenie ešte jedného dieťatka, tak ak máš ešte chuť, kludne sa mi ozvi. Rada sa podelím s našim príbehom a povzbudím ostatných k tomu, aby sa adopcie nebáli. 🙂
@santamonica ahoj mi sme sa rozhodli s manzelom o osvojenie dietata este len budeme osnasat papiere a chcela by som sa spytat ked ty ponuknu starsie dieta ako je 3 rocne mas potom nejak narok na nejaky prispevok od statu ked sme obidvaja zamestnany a musis byt najmenej 1 rok doma s dietatom ako to uvas prebiehalo
@gabriela198 ahoj, my máme nášho syna od jeho 6 mesiacov, ale žienky toto rozoberali dosť v téme 'Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?' ,
tam ti poradia, ja som si neni istá......ja som ostala hneď doma z prace, kým prebehol 1. súd, dostávali sme iba na stravu od DD, to bolo menej ako 100 € a potom už materskú a rodičovskú. Viem, že pri staršom dieťatku môžeš ostať na tej rodičovskej dlhšie, v prípade 3rocneho asi až do jeho 6. rokov. Držím palce. My sme už skoro 3 roky šťastná rodinka, malý je úžasný, najväčšia laska🥰.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mary_m17 Ahoj, je tu strášne veľa tém o adopcii, stačí len pohľadať. 😉