Ahojte, o pár týždňov končíme prípravu a zaujíma ma ak by sme chceli nahliadnuť aj do spisov detí,ktoré putujú po všetkých krajoch , ako to prebieha ? Sú tam aj deti do 1 roka , alebo len staršie? zdravé , alebo len s nijakým ťažkým postihnutím ? ďakujem vopred za odpovede .
@simona2007 su tam rozne deti vacsina s nejakym handicapom co moze byt
zdravotny problem
ponukaju sa iba do pestunstva
farba pleti resp. prislusnost k romskemu etniku (pritom niektore su take, ze by si neverila blede, svetlovlase)
su ponukane v ramci surodeneckej skupiny
vek (vacsina ludi ma poziadavky do roka, do troch max)
Riesi sa to tak ze sa dohodnes s neziskovou organizaciou odporucam Usmev ako dar na stretnuti das im dopredu poziadavky aby vedeli pripravit spisy a na stretnutie donesies pravoplatne rozhodnutie o zaradeni do zoznamu ziadatelov o NRS
Dakujem vám za odpovede.🙂 uz sa neviem dočkať konca prípravy 🙂 a @jajuskajana aký kraj ste vy 🙂?
My sme TN kraj.
@jajuskajana jej,aj my tiež 🙂
Jee to je super 🙂 kde ste si robili prípravu? My v Návrate v ZA
My teraz dorabame na úrade v považskej bystrici,u nás v meste 🙂 a vy ste od kial?
Sme z okolia BN. V utorok máme konečneeee ukončenie prípravy 😀 dúfam že koncom mája už budeme zapísaný v poradovníku. Vám to ako vychádza?
Dievcata podarilo sa vam najst deticky v neziskovkach? Boli ste tam? Ake deticky su tam?
Ahoj, my sme našu lásku našli priamo v upsvare. V Návrate (tam sme robili prípravu) jej spis nemali. Čo viem ja tak to funguje tak že s upsvaru posielajú spisy do neziskoviek. Takže sa môže stat ako v našom prípade že sa na spis pozabudne a do neziskovky nedorazi...
a ake velke dietatko ste nasli? a do akeho casu? ak sa smiem spytat teda 🙂 dakujem
V zozname čakateľov sme boli zapísaný asi týždeň... potom sme zašli na upsvar. Naša požiadavka bola dieťatko do 2 rokov, neromskeho pôvodu. Ukázali nám 2 detičky do roka. Naša Miuska mala 9 mesiacov. O mesiac nato sme ju už mali doma 🙂 🙂 🙂 ak by si ešte niečo potrebovala kľudne mi napíš správu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simona2007 ahoj aj my budeme končiť prípravu a tiež by sme chceli nahliadnuť do spisov. Bolo nám povedané že väčšinou sú tam rómske deti, súrodenecke dvojice alebo nejako znevihodnene a staršie detičky. Ale ja poznám jednu pani ktorá si takto našla svojho chlapčeka. Teraz má asi 4 roky je zdraví a veľmi šikovný. Takže my s manželom určite do spisov nahliadneme 😉