Ahojte,prosím nejaké informácie aká je doba čakania na biele zdravé novorodeniatko žilinský kraj okres Námestovo.Skúsenosti s úradmi a podobne veci vybavovačky.. ďakujem 🙏🤗
Sesterka s muzom tiez cca 10 az 12 rokov
ZA, MT, veľmi dlhé čakanie. Ale poznám pár z Novoti, 4 roky čakali na prvé, potom prišlo druhé bábätko (súrodenec prvého). Takže z nich to išlo veľmi rýchlo.
Známa v ZA čakala 10 rokov.
Inak otras, aj moja teta čakala cca 10 rokov..pritom poznám aj profi rodičov, ktorí vypiplávali rôzne detičky, o ktoré ich rodičia v skutočnosti nestáli, ale uvoľniť ich nepovolili.
Kamoška má adoptované biele zdravé novorodeniatko, ešte počas prvého roka u neho prepukla ťažká rakovina, z ktorej sa vdakaBohu dostal. Náš syn v pestúnskej starostlivosti je Róm, kvôli rodinnej anamnéza s rizikom chorôb. Po 5 rokoch s nami je stále zdravý a nevyzerá ani do budúcnosti, že by sa niečo z toho prejavilo. Tým chcem len povedať, že nedá sa všetko si ošetriť a zariadiť. Neviem si predstaviť čakať 10 rokov od rozhodnutia prijať dieťa (nám ponúkli okamžite, lebo na pestúnsku starostlivosť je málo žiadateľov a práve tie deti to najviac potrebujú). Aj tak sa nedá všetko predvídať.
@any_soj samozrejme, že to bolo ich rozhodnutie, veď koho iného. Len teta by zrejme po viacerých potratoch nemala silu prísť o ďalšie dieťa. Skôr mi šlo o tie deti, o ktoré sa rodičia v skutočnosti nestarajú a ani nikdy starať nebudú, ale podľa zákona nemôžu byť uvoľnené na adopciu. Mimochodom, bratranec je polorom, mal aj nejaké zdravotné problémy už počas procesu a nebol ani bábätko, keď k ním prišiel, čiže nemali ani tie klasické nároky biele zdravé novodeniatko, keď už si to musela spomenúť.
No my sme 80 za rok začinali sme na 116🤭
Na biele tak ako ti vyššie baby písali min 12 rokov na rómske omnoho kratšie. My sme riešili adopciu rómskeho teraz bývame v kosickom kraji ale ináč tiež pochádzam z okresu Námestovo.
Ahojte, ja som volala 19.4.a sme 58.v poradí. Začínali sme na čísle 121, pred dvoma rokmi🙂
@sfinks ked si dieťa bereš do pestunstva matka do 6mesiacov ak neprejavi naznak o zaujem dieťa automaticky dieťa bude k dispozicií na adopciu ano je tam možnosť čo píšeš ty ale je to tak 20% šanca žiaden rodič nedokaže sa zmeniť za 6 mesiacov veď musiš sa preukazať že mas stabilnu pracu ,zaujem o to dieťa ,maš pre neho socialne zariadenia prestala si piť ,drogovať maš stale partnera a podobne a samozrejme zavisi aj od dieťaťa ak budeš stať ty a oproti jeho matka a rozbehne sa k tebe je to jasný dôkaz toho že dieťa je viac naviazane na teba tak matka šancu nema… vkastna skúsenosť tak viem o čom píšem 😉🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bratranec s manželkou čakali 12 rokov v Žiline, akurát je to 6 týždňov čo sa tešia s bábätká