Ahojte chcela by som sa spýtať keď si chceme adoptovať Novorodenca na aké príspevky ma novorodenec nárok alebo aj bábo do roka ..
Vopred ďakujem za info
@viki113 ahoj, ak ma babo do pol roka, dostanes aj kocikovne, ktore sa konecne zvysilo aj pre deti v peocese adopcie, kedze bolo podstatne nizsie. Mas narok ba detske pridavky, danovy bonus, matersku alebo rodicak - podla toho ake stare babo pride
Pre viac info sa pridaj do skupiny a do fora:
https://www.modrykonik.sk/group/8771/
nezakladaj kvoli 1 otazke nove a nove diskusie, chod do skupiny adopcia budu ti odpovedat na vsetky tvoje otazky popr. si to tam vsetko mozes nastudovat
@janetinka27 ďakujem krásne skupinu som hľadala ďakujem za info
@kacena4 Ublížila som niekomu tým alebo porušila nejaké pravidlo na MK pani pýtam sa otázky neviem ako to tu presne funguje stačilo odpovedať na moju otázku a keď vám to vadí že niečo pridávam na MK jednoducho mi neodpovedajte. Príjemný zvyšok večera už keď niečo sa opýtam nemusíte odpovedať
@janetinka27 ahoj
Prečo dosta niekto 860euro na dieťa adopcia
Ja len rodičovský príspevok to je terás 401e
@tomasbella1996 ahoj, neviem a ake stare babo si dostal? poziadal si aj o prispevok? neviem, ci sa musi ziadat, asi ho neposielaju automaticky.
@janetinka27 dieťa mal 7mesacov ket prišiel domov a terás ma US pekné 15 mesačne
@janetinka27
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@viki113 pozri témy pod tebou