Ahojte žienky, neviete čo to bábatko robí v brušku ked počujem dosť zretelene z bruška ako keby take "mlasknutie" ?? 😀 🙂
@luba28 no niekedy to počujem aj viac krát za den 🙂
@nikusiknika nie je to skor ckanie? lebo aj moj syn to casto robil, aj niekolko krat za den 🙂 a dr mi to potvrdil, ze to deti casto ckaju v brusku 🙂
@bar12 no to práveže neviem 🙂 aj ked je pravda že čkanie ma každu chvilu možno že je to aj to len niekedy zo zvukom a niekedy bez 😀
@nikusiknika no,..z toho ,ze cmula palcek tak sa mu ckaaa,....a vysvetlili sme to,.... 😀 😀 😀 😀 😀
@luba28 no aj tak može byť 😀 😀 😀 😀
@nikusiknika ked sa narodi tak sa opytas,ok???? 😀 😀 😀 😀 a daj vediet potom,...
@luba28 No jasne opýtam sa a dám vedeť 😀 😀 😀
aj ja to mam, podla mna to zblnkne voda ako sa zamrvi-tak to clapne nejak.alebo potom su to pohyby criev, len maju inu ozvenu cez maternicu 🙂 no tazko povedat, ale cmulanie palca to isto neude 😀
@nikusiknika no myslim, ze je to najpravdepodobnejsie z toho, co tu bolo spomenute 😀 u mojho maleho to malo pokracovanie aj po porode a vraj to tak aj byva, ze pokial deti casto ckaju v brusku, ckaju casto aj po porode 😀
@nikusiknika ale zabudla som spomenut, ze sa jedna o opakujuci sa zvuk trvajuci aj niekolko minut...pokial to pocujes, citis iba raz za cas jeden zvuk a dost, tak to bude ozaj nieco ine 🙂
@nikusiknika ja som pocula nieco podobne, ale to bolo skor ako take pukanie, ako ked napr. niekto puka prstami, tazko sa to vysvetluje 🙂
@nikusiknika pohyb criev?(tvojich)...
Ahojte, tak tuto otazku si kladiem aj ja uz asi mesiac. Tiez sa mi obcas stane, ked lezim na chrbte a pozorujem krpate ako sa mrvi, ze niekedy pocujem take jemne plesknutie. Spociatku som si myslela, ze to robim ja, nevedomky, ale ked sa to zopakovalo o par dni, tak som nad tym uvazovala, co to je. Po pravde, aj som sa toho zlakla, ci to nie je nieco zle, ale ako citam, nie som jedina, ktorej sa to stava. Podla mna to moze byt sposobene pohybom dietatka, ak ma este dostatok priestoru. Neviem, ale cmulanie prsta isto nie a ckanie je viacmenej sprevadzane pravidelnymi minipohybmi:o)
@reddy13 @sisaa @sisaa @bozidar @nikusiknika
V našej skupine júnovky 2014 sa to prednedávnom preberalo...jedna baba to objavila na nete. Jedná sa o pukanie kĺbikov našich drobcov. Rovnako ako nám (teda nie všetkým, ale mne strašne😀 ) pukajú kĺby, napr. pri vstávaní, pohybe, tak rovnako pukajú aj našim drobčekom. A niekedy to je teda poriadne počuť 😀
@zaza03 no ja žasnem 🙂 som v 35 tt a posledný týždeň vždy večer keď sa malý hýbe najviac, počujem také pukanie...myslela som si že mi koža tak nahlas praská :D tie kĺbiky by mi ani nenapadli...je to tretie tehu a predtým nič také.
@tinkaspinka ja to už mam za sebou, ale rada som to počúvala ❤️ Mne pukaju kĺby stále , asi to mali deti po mne 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikusiknika mozno si cmula palcek,,... 🙂 🙂 🙂