Ahojte baby.Už dlhšiu dobu mám žltý výtok nemám žiadne problémy / svrbenie ani pálenie ani nič podobné ani nezapácha/.Doktorke som to nespomínala ale brala mi výter a všetko bolo v poriadku ale mne sa to aj tak nevidí 😕 .Už som otvorená na 3 prsty tak neviem čo to môže byť tým?Máte niektorá skúsenosť s niečím taký?ďakujem
Ahojte, ja som v 28 tt a tiez mam zlty vytok. Pred dvomi tyzdnami mi robila lekarka vyter a vsetko bolo ok. Napriek tomu mi dala nejake gulicky. Prvy den po vysadeni som mala pocit ze mi pomohli ale dnes vidim ze mam zltsi nez som mala predtym. Nic ma nesvrbelo ani pred tabletkami ani teraz ale je teda zltsi ten vytok co ma znepokojuje. Na kontrolu idem az 19.2. :( Mate niektora skusenosti s zltym vytoko?
Hej tie 🙂 zlty vytok je normalny aj ked ich uz niekolko dni neberiem?
@lussy013 ja mam tiez zlty vytok taky hustejsi mate? Som v 9tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lussy013 ja som v 37tt a už dva týždne pozorujem biely výtok, tiež som to nespomla doktorovy, ale bral výter a všetko bolo OK... musel to tam vidieť a som otvorená na 1palec... iné problémy tiež nemám... možno to tak má byť, ale v piatok idem do poradne tak sa opýtam na to...