Žltý ťahavý výtok v 33. týždni

elisa171
1. júl 2017

Ahojte mamičky, chcem sa opytat..som akurat v 33 tt a v noci som si zbadala na nohavičkach taky akokeby žlty tahavy sopel hustej konzistencie .moze to byt hlienova zátka? doteraz som mala len priesvitny vodnaty vytok..mali ste nieco podobne?..ak ano dokedy mozem ocakavat porod?..dakujem vopred za odpovede

anickaaa6aaa
1. júl 2017

Mne to začalo takým hnedým hustým vytokom cca 3dni pred pôrodom potom to už bolo aj skoro krvave..neviem radšej skočiť za lekárom. 33tt je ešte malo...

sofia1
1. júl 2017

@elisa171 ja som v 32tt a keby sa mi to stalo,idem za dr,ale je to este fakt skoro.

nita216
1. júl 2017

@elisa171 moze to byt zatka ,od odideni zatky sa ti moze spustit porod od 24 hodin az tyzden alebo dalej ale radsej chod k dokimu nech malicky este ostava v brusku ma este casu!

jankalukasova
1. júl 2017

Moze to byt zatka... ale napr. mne to trvalo este mesiac od toho momentu. Treba skocit pre istotu k dr... kedze si este len 33tt.. ale zas sa netreba plasit.

pininka
2. júl 2017

@elisa171 to je normalne, ja som to mala az do konca tehu. Doktor mi vysvetlil ze to vyjde hlien von,ale obnovi sa dalsi. Zatka mi potom odisla po klystire okamzite. Bolo to ako by som menzes dostala, taky slabsi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre