Ahojte baby tie ktoré ste nemali žiadne bruško v tomto mesiaci ako ste sa cítili ? Boli ste rady ? Ja som mala v pláne tehotenské fotenie no hold nevyšlo :(
Tiez by som chcela vidiet tvoje brucho z profilu. Pokial nemas nadvahu tak si neviem predstaviť v 32.tt nemat ziadne viditelne brucho
myslim, ze to je nemozne
No ja si toto neviem tiež predstaviť. Daj foto
Ja som to mala tiez tak isla som vahou z 57 na 64 a hravo by som to v 32tyzdni uhrala ako lepsie najedena. Za tych zvysnych 7tyzdnov brusko nabehlo. Nie velke ale nabehlo. Posun si fotenie pred terminom co najbliszie a budes mat pekne foto neboj ;)
Ahoj. Moja mama tiež nemala žiadne brucho ešte v 7 mesiaci. Potom začala nosiť len voľné šaty a za 2 týždne jej tak narástlo, že ju oco po služobke ani nespoznal 😂
@petruska173 no takto nejako vyzerá moje brucho už som sa zľakla fakt 😃 ..lebo všetci naokolo od 6 mesiaca brucha ako keby už mali rodit 😂😂😂
ale toto je krasne brusko a nie ze ziadne 🙂
@birika áno ale oproti iným tam nieje nič :D veď všade naokolo brušiska jak neviem čo :D
netreba sa porovnavat, ja som pri prvej hrala volejbal v plavkach este v polke 6. mesiaca a pri synovi (tretie) som sa uz v 2. mesiaci nevosla do nohavic 🙂 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prosím ťa môžem sa spýtať ako vyzerá žiadne bruško v 32tt? Naozaj som to ešte nevidela, nemyslím to nijak zle 😊 ja som 23tt a už to rozoznaju aj neznámi ľudia, preto som z toho prekvapená 😊