Žiadne bruško v 32. týždni tehotenstva

14. júl 2023

Ahojte baby tie ktoré ste nemali žiadne bruško v tomto mesiaci ako ste sa cítili ? Boli ste rady ? Ja som mala v pláne tehotenské fotenie no hold nevyšlo :(

obleckodogymu
14. júl 2023

Prosím ťa môžem sa spýtať ako vyzerá žiadne bruško v 32tt? Naozaj som to ešte nevidela, nemyslím to nijak zle 😊 ja som 23tt a už to rozoznaju aj neznámi ľudia, preto som z toho prekvapená 😊

greta2017
14. júl 2023

Tiez by som chcela vidiet tvoje brucho z profilu. Pokial nemas nadvahu tak si neviem predstaviť v 32.tt nemat ziadne viditelne brucho

birika
14. júl 2023

myslim, ze to je nemozne

birika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrea_ff
14. júl 2023

No ja si toto neviem tiež predstaviť. Daj foto

ptvw
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rakahaka
14. júl 2023

Ja som to mala tiez tak isla som vahou z 57 na 64 a hravo by som to v 32tyzdni uhrala ako lepsie najedena. Za tych zvysnych 7tyzdnov brusko nabehlo. Nie velke ale nabehlo. Posun si fotenie pred terminom co najbliszie a budes mat pekne foto neboj ;)

petruska173
15. júl 2023

32tt a naozaj som vyzerala len jak po dobrej večeri 😀 teraz už 38+2 a už som priestorovo objemnejšia 😀

evinarat
15. júl 2023

Ahoj. Moja mama tiež nemala žiadne brucho ešte v 7 mesiaci. Potom začala nosiť len voľné šaty a za 2 týždne jej tak narástlo, že ju oco po služobke ani nespoznal 😂

autor
15. júl 2023

@petruska173 no takto nejako vyzerá moje brucho už som sa zľakla fakt 😃 ..lebo všetci naokolo od 6 mesiaca brucha ako keby už mali rodit 😂😂😂

birika
15. júl 2023

ale toto je krasne brusko a nie ze ziadne 🙂

autor
15. júl 2023

@birika áno ale oproti iným tam nieje nič :D veď všade naokolo brušiska jak neviem čo :D

birika
15. júl 2023

netreba sa porovnavat, ja som pri prvej hrala volejbal v plavkach este v polke 6. mesiaca a pri synovi (tretie) som sa uz v 2. mesiaci nevosla do nohavic 🙂 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre