Baby ako je to so zazvorovym cajom v tehotenstve?Ja som uz zufala kazdy hovori nieco ine😡 Som nachladnuta,boli ma hrdlo,suchy kasel...som ale v 30.tyzdni. Je to bezpecne?nechcem brat ziadne lieky,radsej by som pila ten caj to mi vzdy pomaha...
A inak na hrdlo som kupila homeogene9...cize homeopatika...to je bezpecne v tehotenstve ano?Dakujem
s homeopatikami v tehu neviem ale ked ta boli hrdlo ja mam vyskusane najlepsie je tepla voda a soľ resp striedať kloktanie soľ a jablcny ocot do pohara vody par kvapiek, čo sa cajov tyka tak pravidelne by sa zevraj v tehu nemali bylinkove caje lebo vela bylin prekrvuje tenke tkanovo teda aj maternicu. preto sa nazory roznia aj ja som pocula asi x nazorov ale je pravda ze vacsinou je to negativny postoj, ale ked si nespravis super silny a nebudes to pit vkuse kazdy den do konca tehotenstva podla mna jeden dva cajiky nie silne ti neublizia 🙂 ked mas kasel tak sa aj ponaparuj nad salviou alebo harmancekom zvlhcis tym sliznice a neublizis si 🙂
pokiaľ nebude veľmi silný, tak môžeš poprípade skús rakytník, ten má veľa vitamínu C a je dobrý pri prechladnutí 🙂
Mozes si daj aj caj, aj paralen.
mozes, len nie prilis vela, cize nedavaj si 6 zazvorovych cajov za den, striedaj. lipa, baza, tiez su na prechladnutie, medovka sice nie, ale na doplnenie tekutin je fajn, pripadne ovocny s citronom a medom. cibulovy caj na hrdlo, a daj si aj cesnak, pripadne aj kapucinku (tiez neprehanat)
Zázvorom nie tuhý môžeš šálku denne prípadne 9g čerstvého zázvoru...nastrúhať a zaliať vodou....tak ako baby píšu na hrdlo najlepšia slaná voda alebo šalvia kloktať k tomu vit C, veľa tekutín ...a k tým homeo....je to len placebo a lepšie povedané predražený cukor také blbosti by som so určite nekupovala ale každého osobná vec ;)
Ja som pila caj, dokonca aj tie zazvorove extrakty, lebo len to mi pomahalo na nevolnost. A ja som rodila s penicilinom a zapalom priedusiek, cize kludne si daj paralen, vyliec sa aby si vladala rodit. 😉 ja som to teda ledvo udychala s prieduskami.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
OMG...zazvorovy caj nezabija...kludne aj paralen... co si myslis, ze keby si dostala nejaku bakteriu, na ktoru treba antb., ze ti ju dr neda??