Prosím Vás čo znamená záver 28/4 zo sona v 30 tyždni? Kamarátka mi hovorila, že ona ma záver termín pôrodu, ale mne to nesedí, keďže termín mám 27 a 29. máj. Všetky ostatné miery mám v poriadku a zodpovedajú týždňu v ktorom som. Malá má váhu 1400g. Ďakujem
@emakiki však sa na poradni opýtaj,nato tam predsa ten lekár je 😉
@barboritta všimla som si to až doma, a na poradnu idem o dva tyzdne... chcem sa len informovat ak to niekto vie... na to tu sme, aby sme si poradili a zodpovedali nejake otazky, ak to vieme, či? (keď nie nič sa nedeje opýtam sa na poradni)
@emakiki ja mam 3 terminy porodu kazdu poradnu som v inom tyzdni uz som z toho na nervy nakolko uz 5mesiac lezim.
teraz som vraj v 34tyzdni ale na na poslednej kontrole bolo babo podla utz vacsie o 2 tyzdne oproti dna poslednej ms. uz sa ani radsej lekara nepytam na nic len sa zbytocne stresujem.
@rena28 to znamená, že si ovulovala nie v strede cyklu ale na zaciatku...cize je o dva tyzdne starsie a preto aj vacsie... a sono ma tabulky od stredu cyklu..( cize ked ti povie ze si v piatom tyzdni, od poslednej MS, plod je stary 3 tyzdne od ovulacie) kedze si ovulovala na zaciatku plod je teda stary 5 tyzdnov. To je OK. nemusis sa stresovat...myslim, ze je lepsie ked je vacsie ako mensie... asi mas aj termin o dva tyzdne skor, nie podla MS 😀 dufam, ze som ta nepoplietla a vysvetlila som ti to zrozumitelne... 🙂
@emakiki ja len toľko že tie lekárske skratky sú niekedy fakt divné.tiež by som ale povedala že si štvrtý deň 29 týždňa.tri dni hore-dole.bábenko máš ako má byť 😉
@barboritta veď toto, preto sa mi nezdá ten záver... ale nevadí, opýtam sa nabudúce...nič sa nedeje... malinká kopká, srdiečko bije, rastieme...miery su OK, vaha tak isto...tak je to OK.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@emakiki ahoj podla mna to je odhad na ktory tyzden zodpoveda babo na 28/4tt, podla mna uplne normalne