Zavedenie Aniballu

beatrice1111
28. jan 2022

Ahojte, moc chcem cvicit s aniballom ale asi to nebude pre mna. Neda sa mi ho zaviest ani ked je uplne vyfuknuty ani ked je na jedno stlacenie nafuknuty (pevnejsi), nemate niekto nejaky zlepsovak ?

vilma7
28. jan 2022

@beatrice1111 ten problém sme mali asi každá jediná. Dlhšie trvalo kým som sa ho naučila zavádzať, netreba to vzdať, skúšaj čo ti pomôže. Najdôležitejšie je samozrejme poriadne sa uvoľniť.

marfa333
28. jan 2022

@beatrice1111 mne doktorka poradila ho vyfuknuty preložiť napoly po dĺžke a tak si ho zaviesť a pomaly nafukovať. A samozrejme lubrikant

beatrice1111
autor
28. jan 2022

@marfa333 lubrikant samozrejme mam,skusala som ho aj viac dat nepomohlo,aj som menila polohu... no nic dnes to bolo 1x mozno zajtra to bude lepsie, len som z toho smutna

lenqua_12325
28. jan 2022

.

emalka
29. jan 2022

Zavadzam ho uplne vyfuknuty, prelozeny na polovicu a fakt poriadne nalubrikovat.
Fakt skus aj rozne polohy, mne sa najlepsie zavadza aj vytlaca v stoji, najhorsie mi to ide na chrbte, ale po case to uz ide aj v tej polohe. A hlavne na zaciatku staci vytlacat naozaj len trosku nafuknuty na 1-2 stlacenia, nie viac, aby si hradza postupne zvykla.

andreatytler
29. jan 2022

@beatrice1111 Mne to tiz trvalo dlho kym som na to prisla. Mala som ho nafuknuty asi na 1 nafuknutie. Len skusaj, drzim palce.

kkovacovak
29. jan 2022

@beatrice1111 treba robiť ako baby píšu. Preložiť vyfučaný na polovičku, veľa lubrikantu, meniť polohy. Masíruješ si predtým hrádzu? Ja som vždy pred cvičením masirovala hrádzu a až potom vkladala aniball a vtedy to ide rýchlejšie. Ja som nacvičila nakoniec 32cm. Ale HLAVNE sa za žiadnych okolností netráp tým že ti niečo nejde s aniballom. Nie každému to ide, nie každý na to príde a nie každý sa vie uvoľniť. Porodiť porodíš aj keď ho tam nebudeš vedieť vtrepať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre