Ahojte, moc chcem cvicit s aniballom ale asi to nebude pre mna. Neda sa mi ho zaviest ani ked je uplne vyfuknuty ani ked je na jedno stlacenie nafuknuty (pevnejsi), nemate niekto nejaky zlepsovak ?
@beatrice1111 mne doktorka poradila ho vyfuknuty preložiť napoly po dĺžke a tak si ho zaviesť a pomaly nafukovať. A samozrejme lubrikant
@marfa333 lubrikant samozrejme mam,skusala som ho aj viac dat nepomohlo,aj som menila polohu... no nic dnes to bolo 1x mozno zajtra to bude lepsie, len som z toho smutna
.
Zavadzam ho uplne vyfuknuty, prelozeny na polovicu a fakt poriadne nalubrikovat.
Fakt skus aj rozne polohy, mne sa najlepsie zavadza aj vytlaca v stoji, najhorsie mi to ide na chrbte, ale po case to uz ide aj v tej polohe. A hlavne na zaciatku staci vytlacat naozaj len trosku nafuknuty na 1-2 stlacenia, nie viac, aby si hradza postupne zvykla.
@beatrice1111 Mne to tiz trvalo dlho kym som na to prisla. Mala som ho nafuknuty asi na 1 nafuknutie. Len skusaj, drzim palce.
@beatrice1111 treba robiť ako baby píšu. Preložiť vyfučaný na polovičku, veľa lubrikantu, meniť polohy. Masíruješ si predtým hrádzu? Ja som vždy pred cvičením masirovala hrádzu a až potom vkladala aniball a vtedy to ide rýchlejšie. Ja som nacvičila nakoniec 32cm. Ale HLAVNE sa za žiadnych okolností netráp tým že ti niečo nejde s aniballom. Nie každému to ide, nie každý na to príde a nie každý sa vie uvoľniť. Porodiť porodíš aj keď ho tam nebudeš vedieť vtrepať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@beatrice1111 ten problém sme mali asi každá jediná. Dlhšie trvalo kým som sa ho naučila zavádzať, netreba to vzdať, skúšaj čo ti pomôže. Najdôležitejšie je samozrejme poriadne sa uvoľniť.