ahoj baby mali ste niektora popri tehotenstve taku skusenost ze popri cikani akoby z vas este cosi tieklo a ked ste docikali ten prud sa akosi nedal zastavit a tieklo to este chvilku potom? ja cikavam v nemocnici v stoji a sestricka povedala ze to mohlo byt preto. Vraj v trubici este cosi ostalo a potom to uz len dotieklo... len mi prislo divne ze to neslo zastavit. Stalo sa mi to dva krat po sebe ale vypila som predtym liter vody na ex. Na vlozke sa oddtok vody nepotrvdil . Vraj to bolo len z mocu. Strasne sa bojim predsa len ze to bola ta voda som len 31+0tt . Vraj ak by som mala mokru vlozku nech donesiem ale zatial vsetko ok . Pri tom cikani sa mi to stalo dnes prvy krat vzdy sa snazim moc zastavit aby som si bola ista a dnes ma to strasne vyplasilo. Zajtra sa vypytam na sono snad to nebola voda lebo ma porazi. Prosim napiste mi vas nazor a skusenosti dakujem
@pribinak ja lezim v nemocnici a tu mi robili temesvaryho test a povedala ze negativny... a preto lebo mam denny limit 2l a dnes som sa akosi pozabudla tak som to chcela dohnat a teraz chodim kazdu chvilu cikat a asi to bolo preto
@nikol889988 no mne keď to nešlo zastaviť bola to voda...
@nikol889988 ja som to mavala pravidelne ked som bola tehotna. isla som cikat a ked som docikala a postavila sa milion x zo mna este nieco islo. Uz som potom vedela ze ked idem na wc tak po docikani este nieco pockam a "odkvapkat" Zacala som potom cikat v polohe ako na" lyziara" vtedy sa vraj mocovy mechur vyprazdni dostatocne a pomohlo to. Ale mavala som rovnaky pocit ako ty az do porodu. Teraz mam doma 3tyzdnove babo a uz je vsetko normalne. Teraz tecie mlieko ako sa mu chce🙂
hlavne klud mne robili odber plodovej vody ,lezala som neskor v nemocnici naozaj mi odtekala 2mesiace klud si vnemocnici,pod kontrolou
Prosim ta mne sa to stava aj po porode...ze som sa vycikala a nejako som sa nahla a este som cikla aj ked som.nechcela.proste vyslo to zomna...sak mas na brusku uz zataz na ten mechur ja som sa pocas celeho tehu pocikavala a to ti poviem ze nebolo to par kvapiek nosila som intimku...proste slaba panva ci svalstvo...pisala som ti vies ako moje tehu skoncili.ak ten test ti ukazal negat je to negat ja si doteraz oametam ako sa vlozky farbiki do modro zelena ach
@adusa1987 no mne tiez sem tam ukazalo modro zelene a v mt z toho robili dramu a tu v tn mi hovoria ze tie male modrozelene bodky mozu byt (pot, moč alebo aj vytok z cipiek ktore som brala)... cize neviem no a ty si mi pisala ? prepac to ani neviem kedy neviem to najst
@nikol889988 nič v zlom, ale každý druhý deň sem dávaš podobný príspevok ohľadom odtoku plodovej vody... Ja viem a chápem, že sa bojíš.. preboha ale si v nemocnici tak ta kontroluju, keď povedali že to voda nebola tak to voda nebola.. nestresuj sa toľko, robíš si len zle...
@nikol889988 to nevadi.ak ta posielaju domov chod domov do kludoveho rezimu neboj sa a nestresuj sa.ak ti praskne voda to zistis hned..cely spodok budes mat odrazu mokry vsetko.to budes vediet ze ti praskla voda.toto co kvapky je nic a ani sami nevedia ak babo ma dost vody a pekne rastie chod domov vyloz nohy pozeraj tv ci citaj knihy a nic nerob.ako v nemocnici.muz nech vari a upratuje a to naozaj nerob nic ja som neposluchala robila som a bolo zle...
Nechcem situaciu zlahcovat,naozaj nie,ale vo vnutri mas tolko vody,ze hadam aj vedro by ti bolo asi malo.Absolutne nesrandujem.Ked ti praskne tak budes mat pocit ze to asi ani nema dna co furt bude z teba tiect.To na margo toho ze ci ma alebo nema babo dostatok vody AK BY AJ trosicku odtieklo.Doplnaj dost tekutin ale po mensich castiach,ona sa ti voda priebezne hravo dotvori.Hlavne sa zbytocne nestresuj a nevytvaraj si problem kde nie je KYM NIE JE.Ak ti povedali ze podla testu to nebola voda tak to nebola voda,no ved preco by ti aj klamali,ze.Chod domov a ak by sa ti to zopakovalo chod sa dat vysetrit na pohotovost pre istotu.A pre svoj vlastny pokoj si ten test na plodovku kup v lekarni aj domov a nestresuj sa zbytocne kym netreba.
Tie ktore to otravuje sa ospravedlnujem ... ale chcem sa soytat baby vlozky mavam sem tam pozitivne a vcera mi robili vyter z krcka na dva tampony a oba boli negativne a som zatvorena. Vraj ani dr nechape ze kedze su vlozky pozitivne ze moze ist len o nejaky vytok ale som teraz dostrasena lebo vlozka uplne zelena a henter vyter proste negativny. Nevim mali ste to niektora takto? je to divne .. dnes mam sono a uvidim kolko vody tam babo ma a modlim sa nech je to fakt len nejaky vytok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kúp si temesvaryho roztok. Prečo píšeš liter vody na 1x? Veď to je dosť veľa aj pre netehotnu ženu