Mamičky prosím o radu… vo štvrtok som bola na kontrole u gynekológa a začala som krvacam samozrejme je to normálne. Potom asi okolo 5-tej večer začala tiecť aj hlienova zátka a to pretrváva až do dnes. Včera som mala celý deň také menštruačné bolesti. Neboli pravidelne, a mám ich aj dnes ale zátka už neni taká vystredna ako dnes ráno. Poprosím o radu čo by ste robili na vašom mieste. Ďakujem
@sajmonka_1216 bolesti mám ale niesu pravidelne. Vždy to je hodina niekedy 7-8 minút a podobne
@viktorka34 môže sa to rozbiehať, uvidíš... ale neboj sa, určite si všimneš silnejšie a pravidelnejšie bolesti 🙂 pri najhoršom ťa otočia naspäť domov . .v ktorom týždni si?
@sajmonka_1216 teraz by som mala byt v 39tt… som popletena s môjho gynekológa predpokladal mi iný termín pôrodu aj v ktorom týždni som 🤦🏻♀️… a zátka mi teraz tečie už 3. krat
Mne odišla zátka v pondelok. Od vtedy mám tiež menštruačné bolesti. Bola som na kontrole vo štvrtok, krčok mám na špičku prsta. Termín mám teraz 25 a tiež čakám kým sa to poriadne rozbehne. 😊
Ešte ma napadlo, že môžeš skákať na lopte, ak nemáš loptu, tak sa dať na 4 a dopredu, dozadu sa kolísať. A teple sprchy. Možno sú to len poslickovia. 🙂
Pri prvom mi odišla zátka a mala som brutálne bolesti v krížoch. Nespala som 4 noci, porodila som až na vyvolávačku.
@viktorka34 kľudne chod do nemocnice ak sa necitis doma komfortne.
Mne začala odchádzať zátka v piatok a ten další týždeň v stredu mi praskla plodová voda. Maly sa narodil až vo štvrtok 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
počkaj čo sa bude diať ďalej... či ti nezosilnejú bolesti, ktoré by boli pravidelnejšie.. zátka môže odísť pár hodín aj pár týždňov pre pôrodom