Za aký čas ste po "padnutí" brucha porodili?

7. sep 2021

Ahojte, ako dlho trvalo, kym ste porodili odkedy vam padlo brucho nizsie, resp. babatko sa zosunulo nizsie? Ja to na sebe pozorujem uz asi dva dni, tak chcem vediet ci uz hadam mozem nieco cakat alebo to este moze trvat dlho. Dakujem za vase skusenosti 🙂

deti95060810
7. sep 2021

2-3 dni..

dadulamamula
7. sep 2021

Mne ani pri jednom teda nepadlo prvé som prenášala 4 dní a druhe som mala o 2 dní skor

pedrita55
7. sep 2021

Mne nestihlo ani spadnúť, predčasný pôrod...

mattkapd
7. sep 2021

Pri prvom mi ani nepadlo a rodila som deň pred TP

monika101192
7. sep 2021

Veľmi malo mi bruško spadlo, v podstate som si to vsimla len ja. Porodila som cca 3 dni potom. 38+3.
Kvázi 3 dni pred predpokladaným termínom

kiki68
7. sep 2021

7 tyzdnov 🙈😂 noc co uz, este aj gyndos bol prekvapeny

autor
7. sep 2021

Moje na prvy pohlad tiez nepadlo, ale dole to podbrusko mi tak navrelo, co som predtym nemala, tak predpokladam, ze sa maly zosunul. Termin mam v piatok, tak som zvedava ci to uz aj nieco znamena, ze sa zosunul alebo to este moze trvat tyzden-dva 🤔

zuzanka.zuzu
7. sep 2021

tiež to isté, vôbec mi nepadlo, len som "cítila" ako keby sa malý zosunul, nakoniec z toho bola vyvolávačka po termíne 😀 môžeš porodiť aj zajtra, aj o 2 týždne, nikto nevie

autor
8. sep 2021

@zuzanka.zuzu Ach jaj....to si ma nepotesila teda :D Ale vdaka za skusenost 🙂 Snad to az tak dlho nepotrva 😃

nikapuggioni
11. sep 2021

Mne bruško vôbec nepadlo....keď som rodila a bola som už na 10 cm otvorená malička bola stále dosť vysoko takže pred samotným pôrodom som musela pri každej konteakcii tlačiť aby sa malička posunula do pôrodných ciest. Podarilo sa 🥰 a malička sa narodila pekne prirodzenou cestou 🥰
Takže nie vždy musi padnúť bruško nižšie

ada55333
13. sep 2021

Padlo mi 3dni pred pôrodom, ale mam kamarátku ktorá ho mala padnute 2 týždne 🤷🏻‍♀️ asi zasa raz indivindi 🥰

budiakova
18. sep 2021

Ahoj. Ani mne nekleslo, rodila som cisárskym v 41.tt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre