Vyzerá to už na pôrod

exotka444
20. dec 2024

Ahojte dnes poradňa úplne na rýchlo. Môžte mi povedať , že či to už vyzerá na pôrod ? Lekár napísal : hrdlo zachovalé, v celom rozsahu voľne pre prst priechodné, hlavička cez vak blán nalieha na vchod. Som 37+2 tt

sashka22
20. dec 2024

@exotka444 otvorená mozes byť kľudne aj ďalšie týždne, znamená to len toľko, že keby aj, tak si zdola pripravená.

martul
20. dec 2024

@exotka444 Vôbec to nevyzerá na pôrod podľa mňa, normálne skonštatovanie, že stav je primeraný týždňu.

petamich
20. dec 2024

Podla mna veru nevyzera 🙂 to sa ale moze zmenit kedykolvek

dadka1997
20. dec 2024

@exotka444 ze sa to uz blíži

svetlonos
20. dec 2024

@exotka444
ani omylom 😁

mmoni89
20. dec 2024

@exotka444 nemyslim si .ja som bola otvorená na 2cm od 32tt a porodila som za 5tyzdnov
Ešte môžeš aj prenasat

exotka444
autor
Včera o 05:43

Celú noc som mala poslíčkov až som si myslela že už ideme nato. Dosť silná bolesť brucha ako pri menzese a kríže a strieľalo mi to do stehien. Teraz ráno som vstala a hneď hnačka ...

sweaaa
Včera o 06:09

@exotka444 začína to. Ale ešte zostaň doma asi.

fairyy
Včera o 06:19

@exotka444 este cakaj, ak ta bolest nie je pravidelna alebo ti neodtecie plodova tak cakaj... to brucho ta mohlo boliet aj z hnacky...ta moze byt predzvest a nemusi (u mna napriklad nebola uz som si myslela, ze ideme lebo ten isty scenar ako u teba a nic, poslickov som potom mala este tyzden), ale ano blizi sa to 🙂

pehavcek
Včera o 06:28

@exotka444 ja som tak mala cely den bolesti ako pri menzese. Vecer sme pre istotu isli do porodnice. O par hodin som porodila. Ale pravda je, ze jedna sestricka ma pri prijimani vysmiala, ze som sa ku nim prisla dobre vyspat.

exotka444
autor
Dnes o 11:19

Dnes ráno po sexe, chceli sme to rozbehnúť troška...tak zo mňa vyšiel taký sopel s krvou môže to byť tá hlienova zátka?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre