Baby pomohol vam sex so "stastnym" koncom a vyvolal vam porod? 😁
Nie
Všetky tieto "zarucene" rady sú len dielom náhody. A môžeš si (niekedy) viac ublížiť ako pomôcť. Co sa ma stat, sa stane... drzim palce 🍀
Áno, ejakulát obsahuje prostaglandíny a tie pomáhajú, aby krčok zmäkol a postupne sa otvoril.
Vyskúšaj, uvidíš. Ja som obe moje deti prenášala 9 dní, aj to som rodila po vyvolávačke. Mohla som sa aj na hlavu postaviť a skúšať všetky babské rady, už na to neverím 😉
Mne nie priamo, ale skusali sme v den, ked som mala ist na vyvolavanie, tyzden pred terminom, bolo to tretie dieta. Bola som uz na 3 cm otvorena, v nemocnici vypustili vodu, povytlacal doktor a hned som bola na 6 cm a do 45 minut som porodila. Tak nepriamo asi aj pomohlo.
Mne áno. Predtým poriadny horúci kúpeľ, priam saunový svet a potom manžel urobil, čo bolo treba. Nohy pekne k sebe a do nejakých cca 3 hod. sa mi spustili kontrakcie. Toto mi poradila primárka s pôrodnou sestričkou.
Nie. Prenášala som 10 dní a mne teda nepomohlo nič. Keby mi pôrod nevyvolávali, tak mám pocit, že by tam bol malý do dnes 😅 Skúšala som úplne všetky babské rady, lebo už som bola zúfalá a nič 🤷♀️😅
Nie. A to sme mali sex každý deň aj 3x za deň. Toľko k môjmu zúfalstvu 🤣 strašne som sa bála vyvolavania
Nie
Mne pomohla tepla sprcha.
Mne nepomohlo nic. Prenasala som cca 10 dni. Sexovali sme kazdy den, chodila som po horach, do kopca, davala si denne horuci kupel. Porod mi museli aj tak vyvolavat, lebo som sa neotvarala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano