Ahojte už týždeň mám na nohavickach biely hustý hlien výtok nemám šajnu 🤦♀️ nebrala som to vážne som myslela ze to vplyv nejakých hormónov alebo niečo 🙄 ale dnes som čítala o tej hlienovej zatke a som dosť mimo z toho
som 32tt bolesti mám od začiatku tehu, mám tlaky v bruchu už davno, hlavne aj pri chôdzi sa musím zastaviť za každým... prsia ma nebolia chrbát ma začal bolieť niekde v strede chrbta pod lopatkami hlavne to boli pri otacani sa natahovani sa (mám to cca od štvrtka len teraz je to intenzívnejšie ale to skôr mi príde ako keby som sa natiahla alebo dačo že mám blok,príp.zle polohovanie pri spani) babo sa hýbe ako vždy bolesti kŕče mávam ale to už davno ... tak neviem naposledy som bola v poradni 15.6 a na ďalšiu idem až 20.7 (neviem prečo až tak neskoro 🙄😧) ak sa chcete pýtať na krcok placentu a tieto veci neviem nič všetko si dr.zapisuje a nič mi nepovedalaa, neviem nič ani hmotnosť veľkosť ani stav krcka či dĺžku 🙄🤦♀️
môže to byť len výtok a nemusí mi odchádzať ta zátka?
Podla popisu sa to na zatku nepodoba. Tlaky a bolesti tiez este nic neznamena. Mas nekomfortny 3. trimester. Zavolaj vsak do ambulacie a spytaj sa. Tam ti poradia najlepsie.
no ja so svojou dr končím čiže ma nezaujíma vôbec a je víkend čiže nič no ...
a tak dúfam teda že to nieje ono lebo čo som čítala že baby to mali vselijako
či už o konzistencii farbe alebo dĺžke niekomu odišla naraz á niekomu aj 2 týždne tak uvidím pondelok
ĎAKUJEM za odpovede .
@nikk3y tiež som mala také ale až v 38tt , dr povedala ze kým tam nieje krv alebo nieje ten vytok hnedy, alebo nezapacha je to ok.
@pribinak to nieje pravda mne zatka odchádzala 3 dni, potvrdil mi to aj lekár. Odchádzala postupne ako som sa začala otvárať, najprv to bolo trochu 2 dni večer také hnedkaste to som bola u Dr povedala ze odchádza zatka a na tretí deň ráno už tam bola aj krv odišlo tak viacej. Potom mi za 2 dni odtiekla voda.
@pribinak mne odchadzala viac ako týzdeň po troškach a to od 7mesiaca
@adelka2020 to vážne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikk3y hustý biely výtok nie je zátka. To je krvavé. Teda u mna to tak bolo