Dobrý deň mamičky, som v 38tt+6d a dnes mi robili usg prietoky a ci mam dostatok plodovej vody. No Dr. Mi povedala ze maličký ma výraznejšiu náplň črev. Kluciek nestretli ste sa s tým niektorá? Bolo všetko v poriadku na koniec? Bojím sa trosku, keď som sa opýtala lekárky na to odpovedala mi ze mi nevie viac povedať, ze uvidíme po pôrode. Ďakujem za každú radu pekný den
@bublinka7891 my uz to mame za sebou a mame zdravého 2 tyzdnoveho chlapceka.. Strašne ma vtedy vystrašili ale po pôrode mi nič neoznamili zeby niečo bolo, bol zdravý a v poriadku. Takže myslíte pozitívne všetko dopadne dobre😊
@dida888 konečne nejaká dobrá správa...😘 aj to nejak odsledovali nejaké vyšetrenia či ste len odsledovali stolicu?
@bublinka7891 nie nič. Oni mi sami povedali, že všetko zistia po pôrode. No a neviem síce aké robia vyšetrenia po pôrode ale pravdepodobne všetko keď aj mozocek, obličky atď tak určite aj crievka pozrú. Ale pýtali sa ma ci kaka a Pisa a hovorím ze áno bez problémov. Zbytočne ma vystrasili. Vraveli ze aj tak by nič ne vyriešili keď je v brušku. Pravdepodobne ich mal len plne a nevyprazdnene. Ale som rada ze to tak dopadlo 😘 u vás to bude rovnako verím v to
@bublinka7891
@dida888
Ahojte baby, nasa malicka uz ma tiez dva tyzdne a zdrava ako buk. Teda nikto nam nic neoznamil po narodeni a to jej robili vsetky mozne vysetrenia. Budem drzat palce a verit, ze vsetko bude ok aj u vas 🙂
@dida888 ďakujem baby...dúfam že aj u nás to bude tak..keď ani dr nejak nestresoval...
@bublinka7891 určite bude treba veriť😊 a nemysliet na to... Ani u nás Dr nestresovala a to bola top Dr skúsená a dlhoročná a ostatných co som sa pytala ta vôbec nemali poňatia co to je alebo co by to mohlo byt. Takže kľud nemysliet na to a uvidíte všetko dobre dopadne 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dida888 ahoj ahoj, nie som si ista ci ide o to iste, ale nasej malickej na sone tiez spozorovali "rozsirene crievko". Povedali nam, ze je to stale v norme a nemame sa obavat. Je to len sirsie ako su bezne zvyknuti na sone vidiet. Kazdopdane potom pozorovala hlavne crevne pohyby, ci sa strava bude posuvat - to je vraj dolezitejsie. A toto fungovalo dobre.
Myslim, ze do porodu s tym nevedia nic robit.
Vela stastia!