Ja už neviem čo mam robit termín porodu sa blíži a mne strašne tvrdne brucho a strasne ma bolia križe.. Večer už ani poriadne nespím.. Stále sa budím na wc alebo ma bolí brucho.. V štvrtok som bola u doktora a že všetko je v poriadku a dal mi magnosolv ale vobec mi to nepomáha.. Napríklad ked dlho sedím alebo ležim tak sa mi strašne tažko stáva a strašne ma nieco tlači podbrušku.. Ja už neviem čo robit..🙏
Dakujem 🙂
@nikamihoo vo stvrtok som aj ja bola ublekara presne a tymto.....som na prst otvorena. Mam uzivat magnezko a dvakrat denne utrogestan. Liecbu mam maximalnu,teraz je vsetko uz len na malej. Ale preane viem ako sa citis...miestami mam tvrdnutie spojene s bolestou kazde 4 minuty
Juuuuj, mne tiež poriadne tvrdlo brucho a tlačilo v podbrušku, že som mala pocit, že už už sa idem pocikať, aj keď viem, že chvíľu predtým som bola na záchode a nič... 🙂 Počkaj, keď prídu pravé kontrakcie, nie tie poslíčkovské... To hneď budeš poznať. (U mňa to bolo také bolenie z krížov do podbruška. Alebo naopak...) Vtedy to vzrušenie začína, tá radosť, že už už už ideeeee 😀 Srdce mi bije radosťou, keď si na to spomínam, ako som sa v noci zobudila, drgla som do muža a hovorím: Tato, tak toto je iné. A on rozospatý už vyskakoval z postele, že ideme 😀 popritom sme mali ešte hodiny času...
Oddychuj... A teš sa, že ešte ho môžeš chrániť pred okolitým svetom a bacilmi... 😉
ešte si dosť ďaleko pred termínom na pôrod, môže to byť aj zápal močových ciest. Je to nebezpečné, vyvoláva to predčasný pôrod. Skús preveriť u lekára alebo mne pomáha Urinal akut.
@mamima34 to je pravda... ale zas keď bola u lekára (viem, že to je otázka pár dní) a ak jej teda kontroloval aj moč a nič sa neukázalo... či?
uz treba len vydrzat, vela zien to tak mava, ako ti pisala jankalukasova, niektore zeny su aj par dni pred porodom uplne v pohode a niektore maju tazsi cely posledny mesiac. budem drzat palce aby vsetko dopadlo ok, drz sa 🙂
to uz je len trat prd cielom, do ktoreho musis dobehnut. neboj sa zachvilku to prejde. predsa len uz si tolko vydrzala, toto uz prezijes
No nic vydržať. Predstav si ze ja som v takomto stave zotrvala do 42 tt. vydržala som , vydržis aj ty.
Len vydržať ako baby píšu, nič iné sa robiť nedá, veľa oddychuj a ešte si užívaj posledné dni tehuľkovania 🙂
Dakujem mamičky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No nic.. porodit.. niektora moze ist pred porodom do hory drevo rubat, ina mesiac pred porodom nevie chodit. Uz si 35tt... zas tak dlho to nepotrva. Drzim palceky 🙂